Evita sa faci asta in saptamana nuntii

Evita sa faci asta in saptamana nuntii

Mai este putin pana la ziua cea mare. Emotiile incep sa creasca, pana acand ajung la cote alarmante in unele cazuri. Insa linisteste-te. Totul este sub control. De aceea este important sa eviti sa faci anumite lucruri in saptamana nuntii. Iata de ce anume trebuie sa ti cont, pentru a nu avea surprize neplacute in ziua nuntii.

1. Nu iti schimba culoarea parului in saptamana nuntii

Poate ca ti se pare o idee minunata, insa evita schimbarile majore de look, in saptamana dinaintea nuntii. Daca vrei sa schimbi culoarea parului, fa-o mai inainte, cu cel putin 2 saptamani, pentru ca mai apoi sa ai timp sa remediezi ce nu iti place. Aminteste-ti cat ai asteptat ziua nuntii si iti doresti ca totul sa fie perfect.

2. Nu iti tunde parul in saptamana nutnii

Mare lucru nu poti face daca coafeza a avut o zi mai nefericita si ti-a taiat mai mult din par. Poate ca ti-ai imaginat rochia cu o anumita lungime a parului. Daca acesta lungime se modifica este foarte posibil ca parul tau sa nu mai poata fi coafat si aranjat cum ti-ai dorit initial. O varianta aici ar fi folosirea meselor de par natural sau artificial. Insa asta presupune mai multa bataie de cap sa nu mai vorbim de costul suplimentar pentru achizitie si manopera.

fotografii cu mirii in saptamana nuntii

3. Nu exagera cu alcoolul in saptamana nuntii

In multe cazuri inaintea nuntii are loc obiceiul bradului. Mirele si prietenii sai bat brazii, acasa, la mireasa si la nasi. Dupa ce se incheie acest obiecei se continua cu o masa acompaniata de muzica si ceva mai multa bautura. Bine ar fi ca acest obicei al brazilor sa se desfasoare inainte cu 2 zile inaintea nuntii. Ca sa fie minim o zi intre, pentru baieti sa isi revina dupa o noapte mai grea.

La fel si cu seara burlacilor sau burlacitelor. Recomand sa se desfasoare cu 3-4 zile inainte de nunta.

4. Evita mersul la sala in saptamana nuntii

Nu vei pune multa masa musculara in ultima saptamana. Asa ca este mai bine sa eviti sala in saptamana nuntii. In acest fel vei evita posibilele accdentari, indinderi sau luxatii ce pot aparea din senin.

5. Nu sta la soare in saptamana nuntii

Desi este imbietor, mai ales vara poate face mai mult rau decat bine, mai ales in preajma nuntii. Te poti trezi ori cu urme inestetice de tricou sau te poti arde execsiv, vrand sa iei tot soarele de pe cer intr-un timp cat mai scurt. De aceea este bine sa eviti soarele si chiar mersul la solar in saptamana dinaintea nuntii.

Concluzie

Ponderatia si grija sunt esentiale in saptamana dinaintea nuntii. Cu cat alegi solutiile echilibrate si gandite inaintea nuntii, cu atat este mai bine. Nu te lasa dusa de implus, pentru ca poate aduce neplaceri mai ales in aceasta perioada atat de asteptata.

Articole de pe blog: