Ce este o nunta micro?

Nunta micro la Yaz Harman

Ce este o micro nuntă și ar trebui să ai una?

Planificarea pentru micro nunta este o muncă frumoasa, dar totuși o muncă . Munca grea dedicată creării ceremoniei de nuntă perfectă necesită mult timp și efort, dar totul culminează cu nunta visurilor tale.

Timp de mulți ani, nunțile mari și fastuoase au fost standardul pentru legarea nodului. Ce modalitate mai bună de a vă sărbători uniunea decât rezervând locul perfect , invitând sute de oaspeți, angajând un planificator de lux și angajând serviciile profesioniștilor de catering de 5 stele?

Pe reversul monedei, veți descoperi că nunțile micro pot fi la fel de extravagante ca nunțile mari .

O micro nuntă în cuvinte simple este o ceremonie mică și intimă, care de multe ori nu are mai mult de 50 de persoane. Cu toate acestea, include obiceiurile și tradițiile prețuite care disting o nuntă, deși la nivel micro.

Grandiosul este în ochii privitorului, deoarece alți miri preferă să o diminueze și să se bucure de o atmosferă mai relaxată, în timp ce își spun jurămintele înconjurați de cei mai apropiați și dragi. Există un anumit farmec unic care înconjoară micro -nuntile care nu poate fi descris în cuvinte.

Așadar, viitori proaspăt căsătoriți, dacă navigați pe web pentru a găsi motive pentru care micro-nunțile de vis sunt la furie chiar acum , sunteți pe cale să descoperiți cum ceremoniile mai mici pot fi mai mari decât viața.

O micro nunta în detaliu

Pentru a evita orice confuzie, o micro nuntă nu este același lucru cu elopement, deoarece aceasta din urmă implică doar cuplul și un oficiant de nuntă. Pe de altă parte, micro-nuntile au de obicei 20 până la 50 de invitați care includ membri apropiați ai familiei cuplului și prietenii.

Magia unei micro nunți este că mirii nu vor trebui să renunțe la niciuna dintre caracteristicile tradiționale ale ceremoniei nupțiale, deoarece este literalmente doar o versiune mai mică și mai intimă a nunților la scară mai mare.

Toate elementele unei nunți frumoase vor fi în continuare acolo, cum ar fi un loc elegant, catering delicios, muzică grozavă și, cel mai important: prezența celor dragi.

Nunta micro dansul mirilor si nasilor

Motive pentru a avea o micro nunta

Atmosfera relaxata

Găzduirea unei nunți tradiționale mari vine cu o mulțime de formalități și așteptări uriașe – care pot crea cu ușurință o dispoziție ușor nervoasă în rândul invitaților. Aici diferă micro-nuntile ; reduc nivelurile de formalitate și promovează o atmosferă mai relaxată și mai liberă.

Pe baza personalității și a preferințelor tale, nuanțe casual ale micro-nunților îți pot vorbi mai mult decât omologii lor mai măreți.

Mai puțin stres de planificare

Pregătirea pentru a spune „eu” necesită mult timp și efort de la mireasă, mire, familiile lor, prietenii și organizatorul de nuntă. Este inevitabil ca toate părțile implicate să simtă presiunea intensă la fel de mult pe măsură ce se bucură de entuziasmul zilei tale mari viitoare.

Totul trebuie să fie perfect; de la cele mai mici cusături ale rochiei de mireasă, culoarea fracului și ținuta anturajului până la echipa video, concepte de fotografie , aranjamente florale și meniu. Lista continuă la nesfârșit – iar ratarea unei bătăi nu este o opțiune.

Din fericire, nu va trebui să fii până la gât în ​​stresul de planificare a nunții atunci când optezi pentru o micro nuntă mică, dar dulce. Din punct de vedere logistic, toate elementele menționate mai sus trebuie să fie impecabile, dar trebuie doar să fie impecabile la o scară mult mai mică pentru aproximativ 20 până la 50 de invitați.

Cu mai puține invitații de trimis, un loc mai mic pentru rezervare, opțiuni de meniu mai compacte de gestionat și mai puține favoruri de pregătit pentru petrecere, veți avea mai mult spațiu pentru a vă bucura și de a fi prezent în experiența minunată de a planifica una dintre cele mai fericite. momente din viata ta.

Nunta micro Yaz Harman

Mai rentabil

Matematica este simplă. Atunci când inviți doar un număr selectat de oameni să vă asume la schimbul de jurăminte între voi și sufletul pereche, cheltuielile voastre se vor micșora dramatic . Asta nu înseamnă că ziua ta cea mare va fi mai puțin indulgentă sau memorabilă. De fapt, simplitatea tuturor s-ar putea chiar adăuga la frumusețea sa subestimată. Lista ta de invitați poate fi mai scurtă, dar cu siguranță va fi plină de dragoste din partea celor mai apropiați inimii tale.

Așadar, dacă sunteți mirii practici care doresc să mențină festivitățile de nuntă simple și să meargă mare în luna de miere sau să investească în alte lucruri, vă va plăcea avantajul rentabil care merge mână în mână cu un micro nunta.

Perfect pentru minimalisti

Nu toată lumea prosperă sub lumina reflectoarelor. Mirii introvertiți, în special, s-ar putea să nu fie confortabil cu o nuntă mare, cu sute de ochi ațintiți asupra lor, în timp ce stau în fața altarului, taie tortul sau au primul lor dans ca soț și soție.

Dacă sunteți o pereche de minimalisti care preferă să păstreze festivitățile necomplicate, atunci știm doar că veți înclina spre o micro nuntă!

Nunta micro cu mire si mireasa

Timp de calitate cu oaspeții tăi

Esența unei micro nunți constă în conceptul de a invita doar o mână de oameni. Caracterizate de o listă exclusivă de invitați, micro-nuntile întruchipează frumusețea împărtășirii acestei pietre de hotar încântătoare cu cei pe care îi iubești cel mai mult.

O micronuntă oferă cu adevărat o oportunitate de a vă conecta și de a interacționa cu adevărat cu invitații dvs., în loc de salutările și strângerile de mână obișnuite, în timp ce vă plimbați prin cameră pentru a le mulțumi oamenilor pentru că au venit. Datorită atmosferei relaxate a nunților mici și dulci, proaspeții căsătoriți își pot petrece timp cu invitații și se pot bucura de fiorul zilei lor mari.

Articole de pe blog: