Beneficiile unei recepții de nuntă în interior vara

Când vine vara, veți auzi sunetul nenumăratelor clopote de nuntă. Dar de ce sunt cuplurile atât de atrase să se căsătorească în cea mai caldă perioadă a anului?

Cel mai probabil, pentru că sezonul oferă cuplurilor posibilitatea de a alege între un loc de nuntă în interior sau petrecerea în aer liber – astfel încât toată lumea să se poată bucura de soare și de peisaj în ziua lor specială.

Dar este un loc în aer liber într-adevăr cea mai bună alegere atunci când temperaturile încep să crească, sau un loc de nuntă în interior este încă o opțiune mai bună? Să aruncăm o privire la cele șase beneficii ale unui loc de nuntă în interior !

dans de nunta in interior

Cele 6 beneficii ale unui loc de nuntă în interior


Tu și oaspeții tăi meritați distracție sub soarele de vară. Dar ținând cont de cât de imprevizibilă poate fi Mama Natură, este important să țineți cont de faptul că nu este doar soare și trandafiri atunci când vă organizați nunta în aer liber.

Iată șase moduri în care o recepție în aer liber ar putea merge prost și de ce optarea pentru un loc de nuntă în interior poate elimina aceste riscuri:

1. Nu trebuie să vă faceți griji pentru vreme

Vremea este mai consistentă vara, așa că nu ar trebui să vă faceți griji pentru ploaie, nu? Gresit! Încă ar putea ploua pe parada ta.

Dar ploaia nu este singurul lucru pentru care trebuie să vă faceți griji. Vânturile puternice musonice sunt, de asemenea, o problemă potențială. Nu vrei ca oaspeții tăi ținându-ți decorul apăsat pentru a-l împiedica să zboare în spațiu sau să ajungă cu toate ornamentele împrăștiate ca gunoiul pe pământ.

Vremea nu este niciodată o problemă cu un loc de nuntă în interior . Ploaia, tunetele, vântul sau ceața nu vor avea șansa de a vă strica planurile. Poți să-ți petreci noaptea dinaintea nunții dormind frumos, în loc să-ți faci griji și să verifici constant prognoza meteo!

2. Învinge căldura înăbușitoare

O altă problemă pe care o puteți întâmpina la o nuntă în aer liber este căldura intensă. Zilele de vară pot fi extrem de calde, făcându-te pe tine și pe oaspeții tăi să te simți inconfortabil.

Temperaturile calde te pot face să te simți epuizat mult mai repede sau mai rău, provoacă deshidratare. Ca să nu mai vorbim de machiajul alergat, părul încrețit, transpirația care se lipește de haine, stricăciunea alimentelor și o prăjitură care se topește ar putea sfârși prin a-ți pierde bucuria zilei mari.

Cu un loc de nuntă în interior, puteți prelua controlul asupra elementelor. Datorită aerului condiționat, îi puteți menține pe toți răcoroși și confortabili pe toată durata ceremoniei – iar mâncarea , prăjitura, părul și machiajul dvs. vor rămâne toate pe jos.

decoratiuni de nunta la interior

3. Evitați iluminarea puternică

Poate fi intens luminos în timpul verii, ceea ce poate face fotografiile de la nuntă să pară complet spălate. Dacă ești hotărât să ai o recepție în aer liber, cel mai bine este să o faci mai târziu în cursul zilei, când soarele nu este la fel de intens.

Cu toate acestea, dacă nu doriți ca timpul dvs. să fie limitat, o recepție în interior este calea de urmat. Puteți evita lumina puternică a soarelui și puteți configura iluminarea interioară perfectă care scoate în evidență strălucirea interioară a tuturor.

4. Câștigă bătălia cu insectele

Oamenii ies mai des în timpul verii pentru a se bucura de căldură. Din păcate, la fel și insectele. Tantarii, mustele, paianjenii, albinele, viespile, cicadele si alte insecte sunt foarte active in timpul lunilor de vara . Unii tocmai ies din faza de odihnă, în timp ce alții se pregătesc pentru viața lor adultă înaripată. Acesta este motivul pentru care ei ies vara cu putere .

Puteți folosi brățări care resping insectele sau puteți configura ventilatoare pentru a le alunga, dar, din păcate, brățările repellente nu funcționează pentru majoritatea oamenilor și câțiva fani nu prea pot împinge toți țânțarii înfometați departe de oaspeții dvs. Cea mai sigură și sigură soluție pentru a evita acele creaturi deranjante să te deranjeze este să optezi pentru un loc de nuntă în interior.

mese de nunta in interior

5. Acces facil la toalete

Dacă vreunul dintre oaspeții tăi trebuie să folosească baia sau să-și retușeze machiajul, ar putea fi nevoie să facă o plimbare pentru a ajunge într-o cameră confortabilă.

O locație de nuntă interioară are facilități — toalete, parcare, bucătărie etc. — la îndemână pentru confortul și comoditatea oaspeților săi. Nu trebuie să vă faceți griji că oricine va pierde doar pentru că nu se poate întoarce din călătoria la toaletă la timp pentru ceremonie.

6. Un loc de nuntă în interior este mai rentabil

Grădinile, podgoriile, livezile (sau orice loc în aer liber pe care doriți să îl utilizați pentru recepție) costă adesea o sumă mare pentru a pregăti complet festivitățile.

Veți avea nevoie de un fel de umbră, cum ar fi un cort sau un tipi, pentru a proteja toată lumea de soare sau ploaie. De asemenea, vor trebui alocate spații pentru dans și divertisment. Nu uitați și de închirierea meselor și a scaunelor. Cu tot ce trebuie închiriat, vă puteți găsi cu ușurință cheltuind mult mai mult decât ar trebui cu o nuntă în aer liber.

De asemenea, majoritatea acestor locații sunt în locații îndepărtate, ceea ce înseamnă că trebuie să alocați un buget suplimentar pentru călătorii.

Articole de pe blog: