In ce anotimp vrei sa te casatoresti?

In ce anotimp vrei sa te casatoresti dupa ce ai spus „DA”, la propunerea lui? Care este cel mai bun anotimp de nuntă în care să te căsătorești?

O plajă însorită. Frunze colorate. Zăpadă albă curată. Flori inflorite de curand in grădină. Fiecare anotimp are propriul său farmec unic. Deci, a decide dacă să te căsătorești iarna, primăvara, vara sau toamna poate fi confuză. Care ar trebui să fie baza ta pentru a decide cel mai bun anotimp pentru a te căsători?

Depinde de prioritățile tale. Consultați acest ghid pentru a afla care anotimp de nuntă s-ar potrivi cel mai bine pentru dvs.!

Trash The Dress Iarna La Munte

Avantajele căsătoriei Iarna

Dacă doriți să vă începeți fericiți pentru totdeauna într-un tărâm al minunilor de iarnă, atunci iată o grămadă de alte motive pentru care ar trebui să mergeți pentru asta!

Fundalul superb al ninsorilor

Sigur, vremea poate să nu fie ideală, dar asta nu înseamnă că nu poți avea o nuntă superbă de iarnă. În orice caz, nimic nu spune „de vis” mai bine decât zăpada proaspătă. Și aproape orice paletă de culori iese pe zăpada albă curată!

Produse de iarnă pline de căldură

De asemenea, puteți profita de produsele de iarnă, cum ar fi varza de Bruxelles, dovleceii și smochinele și puteți servi cea mai confortabilă și mai consistentă mâncare care reflectă anotimpul rece. Gândiți-vă la cacao fierbinte, vin fiert, verdeață de iarnă, brânză la grătar și supă de roșii!

Decor de nuntă magic și confortabil

Ce zici de decoratiuni? Unii ar putea crede că iarna este limitatoare când vine vorba de decorațiuni. Dar tot ce este nevoie este un pic de creativitate și o gândire ieșită din cutie . Puteți folosi lumânări, șeminee și lumini reduse pentru a crea o ambianță romantică.

Fotografii Nunta vara la Conacul Heldsdorf

VARA este anotimpul nunților pentru cuplurile care au poftă de un caleidoscop de opțiuni

Varietatea este ceea ce face nuntile de vara speciale. Există o mulțime de opțiuni când vine vorba de, ei bine, totul .

Distracție extinsă la soare

Puteți opta pentru o nuntă în interior sau vă puteți duce invitații afară. Pentru că zilele sunt mai lungi, puteți avea o sărbătoare prelungită fără să vă faceți griji pentru temperaturile reci.

Selecții extinse de flori

Spre deosebire de iarna, când disponibilitatea florilor este limitată, vara  aveți o selecție mai mare de flori : magnolii, gardenii, frezii, irisi, orhidee și dalii, printre altele.

Produse abundente de vară

Produsele de vară sunt și ele din belșug. Există căpșuni, cireșe, piersici, sparanghel, ciuperci și multe altele pe care le puteți folosi pentru a vă ridica meniul de nuntă .

Soare, cer albastru și verzi strălucitori pentru a completa teme colorate

Ești iubitor de culori strălucitoare, vesele? Dacă ești, atunci vara ar putea fi cel mai potrivit anotimp de nuntă pentru tine. Spre deosebire de culorile iernii, care sunt slabe, vara oferă mult soare, cer albastru și verde strălucitor.

Îți poți decora locația cu culori vii , iar întregul tău echipaj poate purta nuanțe strălucitoare fără a-ți face griji dacă arată potrivit pentru anotimp sau nu – pentru că pur și simplu sunt!

Mai multe opțiuni pentru luna de miere

De asemenea, aveți mai multe opțiuni pentru luna de miere (la plajă, la piscină sau la stațiune) atunci când vă decideți să vă căsătoriți vara!Dar, fiți gata pentru prețuri mai mari și efectele meteo de vară.

Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care vara este cel mai popular anotimp de nunți. Și știi ce înseamnă asta – este, de asemenea, mai scump să te căsătorești vara. Nu că zilele de vară sunt întotdeauna perfecte. Mai există căldura, insectele și dușurile ocazionale la care trebuie să fii atent. Dar, în general, dacă opțiunile variate sunt ceea ce cauți, atunci vara este cel mai bun anotimp de nunți pentru tine.

fotografii de toamna cu mirii

Alege TOAMNA pentru acea atmosfera confortabilă a anotimpului de nuntă

Deci, când ar trebui să se îndrepte busola pentru anotimpul nunților către toamnă? Află mai jos toate motivele.

Vreme Confortabilă

Cu o nuntă de toamnă puteți obține tot ce este mai bun din ambele lumi – zile calde și nopți răcoroase, toate fără să vă faceți griji cu privire la bug-uri, machiajul de alergare sau hainele care se lipesc de piele din cauza căldurii intense. Temperatura nu este prea rece nici pentru o rochie fără spate sau fără mâneci. În general, vremea este mai sigură.

Plateta de culori mai profunde

Preferi o schemă de culori mai profundă ? Considera ca si facut! Dacă îți plac culorile portocaliu ars, maro ciocolată, bronz, violet intens și roșu vibrant, atunci toate vor completa perfect culorile naturale ale toamnei.

Opțiuni alimentare bogate

Mâncarea este la fel de colorată și la fel de bogată ca și anotimpul. Gândiți-vă la mere, pere, cartofi dulci, broccoli, rubarbă, gutui și multe altele. De asemenea, meniurile de nuntă de toamnă au tendința de a gravita către sosuri mai bogate și mai multe igname și chutneys.

Flexibilitatea locației

Flexibilitatea căsătoriei toamnei este nesfârșită: un cadru interior sau exterior, flori frumoase de toamnă sau mai mult frunziș în buchetele tale și o textură mai confortabilă precum lâna în lenjerie și fețe de masă, nu doar bumbac sau poliester.

Problema este că, dacă nu rezervați un loc în interior în avans, este posibil să aveți probleme în a găsi un loc, deoarece mulți oameni par să aibă aceeași idee.

fotografii cu viitori miri primavara

Lasă-ți nunta să se desfășoare în plină floare în timpul PRIMAVERII

Nunțile de primăvară sunt pentru cuplurile care înclină spre configurații capricioase, o atmosferă mai romantică și un parfum unic în aer. Dacă primăvara în plină floare îți face inima să bată, atunci iată mai multe motive pentru care acesta ar trebui să fie anotimpul nunților!

Grădina visurilor tale

Primăvara este un moment uimitor pentru a vă căsători dacă ați visat să vă căsătoriți în mijlocul unei grădini de zambile, maci, lalele, forsythia, panseluțe, viole și alte flori înflorite de primăvară.

Combină-le cu coroane de flori DIY, setări de masă pline cu detalii romantice și nuanțe pastelate moi și vei obține cu siguranță imagini de nuntă uimitoare ca rezultat.

Anotimpul de nunți în afara vârfului

La fel ca iarna, primăvara este, de asemenea, considerată de vânzători ca un anotimp de nunți în afara vârfului. Asta înseamnă că locurile și pachetele de nuntă au o reducere. Puteți folosi economiile suplimentare pentru altceva, cum ar fi servirea unor feluri de mâncare suplimentare.

O varietate de produse

Apropo de feluri de mâncare, există și o varietate de produse cu care puteți lucra pentru a vă construi meniul de nuntă : anghinare, avocado, conopidă, praz, fistic și multe altele. Oaspeții tăi ar aprecia cu siguranță să li se servească o varietate de salate răcoritoare și sănătoase.

Articole de pe blog: