Nunta in timpul saptamanii

Decoratiuni De Nunta din timpul saptamanii La Conacul Heldsdorf Din Halchiu

Desi traditional nuntile se tin in timpul weekend-ului, de ce sa nu ai nunta in timpul saptamanii?

De la obținerea punctajului pentru locul de vis până la obținerea de reduceri la stânga, la dreapta și la centru, nunțile în timpul săptămânii devin mai populare decât ați putea crede. Inca nu esti convins? Continuați să citiți pentru a afla de ce ar trebui să organizați o nuntă în timpul săptămânii .

1. Nunta in timpul saptamanii va ajuta sa va mentineti bugetul

Weekend-urile ( în special sâmbăta ) sunt cele mai populare zile ale săptămânii pentru a organiza o nuntă. Dar tinde să fie și cel mai scump datorită cererii sale mari. Multe sali de evenimente vor valorifica acest lucru – de la închirierea locațiilor și pachetele de vânzători până la alimente și băuturi, vă puteți aștepta să vedeți costuri mari atașate facturii dvs. finale.

A avea o nuntă în timpul săptămânii vă ajută să reduceți costurile la nivel general, în special la locul de desfășurare. Locațiile de nuntă oferă de obicei tarife reduse la recepții, taxe de ceremonie și cheltuieli similare pentru a completa datele între luni și joi. Adresați-vă locației dorite pentru a vă informa despre tarifele în timpul săptămânii!

Decoratiuni de Nunta in timpul saptamanii

2. Hotelurile si biletele de avion, sunt mai ieftine in timpul saptamanii

Dacă tu sau oricare dintre invitații tăi intenționează să zboare din străinătate pentru nuntă, vor fi plăcut surprinși să vadă că biletul de avion este mult mai ieftin în zilele lucrătoare. Deoarece există o cerere mai mică pentru zboruri în timpul săptămânii, există un potențial mai mare de a obține reduceri de zboruri.

Hotelurile au și mai multe locuri libere la mijlocul săptămânii, așa că pentru a completa spațiile tarifele vor fi mai mici. Tarifele reduse la camere și zborurile mai ieftine sunt cu siguranță motive convingătoare pentru a avea o nuntă în timpul săptămânii.

buchete de nunta - mireasa si nasa

3. Nunta in timpul saptamanii va insemna si o mai buna disponibilitate a furnizorilor de servicii

Florarii, fotografi , catering sau trupe live tind să fie rezervate și ocupate în weekend. Programele lor tind să fie rezervate cu săptămâni sau luni înainte. Dacă aveți în vedere un anumit furnizor, verificați disponibilitatea acestuia în ziua săptămânii. Sunt șanse să aibă mult mai mult timp liber în zilele lucrătoare decât sâmbăta sau duminica.

? Sfat bonus: Încercați să vă programați nunta într-o zi de miercuri! Potrivit unora, miercurea este cea mai bună zi a săptămânii pentru a te căsători, deoarece vânzătorii sunt de obicei mai deschiși în acea zi.

Decoratiuni De Nunta La Conacul Heldsdorf Din Halchiu

4. Vrei o nunta doar cu cei apropiati, atunci nunta in timpul saptamanii este solutia

Dacă preferați ca nunta dumneavoastra să fie mai intima , atunci un alt avantaj de a avea o nuntă în timpul săptămânii ar fi un număr mult mai mic de invitați în mod implicit. Majoritatea cuplurilor se stresează de obicei pe lista de invitați din cauza fricii de a-și depăși bugetul – și toate acestea se schimbă atunci când programați o nuntă în timpul săptămânii. Acest lucru ar însemna automat că doar câteva persoane disponibile în zilele lucrătoare vor fi prezente.

Găzduirea unei nunți în timpul săptămânii înseamnă că vă puteți aștepta la o rată de participare puțin mai mică. Vestea bună este că nunta ta va fi formată din cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei tale, care nu ar lăsa sărbătorirea zilei tale speciale alături de tine!

5. Asigurați-vă cu ușurință locul de vis

Sala de nuntă de vis poate avea toate datele de weekend rezervate cu luni sau ani, chiar și în avans! Dar adesea, chiar și cele mai exclusiviste locații de nuntă au disponibilitate la mijlocul săptămânii.

Aceste deschideri în zilele lucrătoare nu sunt disponibile numai în timpul sezonului slab. Ei pot avea întâlniri gratuite în timpul sezonului de vârf și la un preț redus!

Articole de pe blog: