Ce ii pot deranja pe invitatii de la nunta

Ce ii pot deranja pe invitatii de la nunta

Dupa sute de evenimente cu siguranta va putem impartasi lucrurile ce ii pot deranja pe invitatii de la nunta. Ca fotograf de nunta ascult vrand nevrand impresii dinainte de nunta si dupa incheierea evenimentului. Dar mai ales din timpul evenimentului si din partea mirilor, a socrilor si nasilor si bineinteles a invitatilor.

Ce trebuie sa evitati pentru ca invitatii sa se simta in largul lor la nunta voastra. Ce greseli trebuie sa nu faceti mai ales in ziua nuntii. Comunicarea este cheia!

Iata lucrurile ce ii pot deranja pe invitatii de la nunta

1. Sa fie flamanzi

Mâncatul este literalmente o necesitate a ființei umane și întotdeauna ne surprinde cât de mulți invitați sunt infometati la nunti. Acest lucru tine mult de programul din ziua nuntii. Ganditi-va si la invitatii care au fost langa voi de dimineata. Sa spunem ca ati inceput la ora 9 si ati ajuns la ora 17 la sala. Este foarte greu pentru acesti oameni.

Asigurati-va ca aveti mancare acasa, in parc cateva prajituri si apa sau daca totul se desfasoara la sala de nunta, ca se serveste macar un bufet sumar.

2. Asteptarea fara rost pentru invitatii de la nunta

Multi dintre invitatii de la nunta pot deveni plictisiti daca asteapta mult intre anumite momente din ziua nuntii. De exemplu daca s-a terminat cununia civila si mergeti in parc pentru o sedinta foto care se lungetste pentru ca „avem timp pana la biserica” poate crea un disconfort pronuntat. Mai ales daca este cald si umed afara.

Solutia ar fi ca aceste momente importante din ziua nuntii sa fie legate, fara a exista pre amult timp intre ele. Ce veti face daca ati alocat 2 ore intre primarie si biserica si ploua de exemplu. Discutati acest lucru cu organizatorul de evenimente sau cu fotograful de la nunta, pentru a gasi cele mai bune solutii.

3. Costurile suplimentare pentru invitatii de la nunta

Cu totii am fost invitati la o nunta in afara localitatii, sau intr-olocatie care a presupus cazare, pentru ca era departe de locul unde locuiam. Sa nu mai spun daca invitatii vin din strainatate pentru nunta. Aici tine mult si de perioada de concedii. Cand se pot lua concediile si daca se suprapun cu vacantele.

Incercati ca totul sa se desfasoare in ziua nuntii. Faceti cununia civila si logodna in ziua nuntii. Pentru invitatii din exterior luati in considerare negocierea unui tarif mai scazut pentru mai multe camere ocupate intr-o locatie.

Nunta Kronwell

4. Lipsa de organizare

Când participi la o nuntă, nu este niciodată un sentiment plăcut când totul pare puțin dezorganizat sau haotic. Ca oaspete, nimănui nu-i place să simtă că nu este în locul potrivit sau că nu știe ce se întâmplă. Poate fi foarte neliniștitor să nu ai absolut nicio idee la ce oră se va termina ceva, ce se întâmplă în continuare și unde trebuie să fii ca invitat la nuntă – oamenilor le place doar să știe ce se întâmplă. 

Comunicati cu invitatii vostri, nu presupuneti ca stiu sau ca le-a spus cineva care este programul nuntii. ca fotograf de multe ori ma trezesc in postura de „vornic”, care da indicatii ce si cand se va intampla.

5. Sa stai la masa cu strainii

Nu este nimic mai ciudat decât să participi la o nuntă, să te uiți la asezarea in sala și să-ți dai seama că ai fost pus la masa cu persoane pe care nu le cunosti.

Deși este imposibil să vă asigurați că toată lumea este așezată cu toți prietenii lor, este important să încercați să vă asigurați că fiecare dintre invitații la nuntă are cel puțin o persoană pe masă pe care o cunoaște.

Dacă ai oaspeți care participă la nunta ta și care nu cunosc deloc pe nimeni, încearcă să-i prezinți unora dintre prietenii tăi la evenimente sociale înainte de nuntă sau desemnează pe cineva să se întâlnească cu ei, astfel încât să aibă un partener de petrecere în ziua respectivă. 

6. Fara lista de asezare pentru invitatii de la nunta

Mai rau decat sa fi pus la masa unde nu cunosti pe nimeni este doar faptul sa nu existe nici un plan pentru asezarea in sala. Asezarea la masa este importanta, pentru ca pot veni oameni care au intrziat si poate nu au doua locuri la o masa cum sa se aseze.

Folositi asezarea la mese. In acest fel va va fi si voua mai usor si inivtatilor de la nunta voastra.

7. Este prea cald sau prea rece

Sa fi fierbinte si transpirat sau sa tremuri si sa ingheti la o nunta, nu este tocmai ce iti doresti. Multe restaurante spre finalul nuntii dau drumul la aerul conditionat pentru a raci sala. Evita asta.

Daca nunta ta este vara, luati in considerare lucrurile ce vor atenua impactul vremii extreme, ori prea cald ori prea frig.

8. Mirii si parintii nu vorbesc cu invitatii

Este adevarat ca nu poti sa vorbesti cu toata lumea care este prezenta la nunta ta. Insa un „Bine ati venit” si un „Multumim ca ne-ati fost alaturi” este cat se poate de necesar. Tineti cont ca toti invitatii isi rup din tipul lor pentru a va fi aproape. Apreciati acest lucru si ganditi-va cum ati fost voi in aceasta situatie mai demult. O binete spusa si o atentie, fac mai mult decat iti poti da seama.

Daca nu puteti merge pe la toti la mese, parintii pot face acest lucru. Mai ales cu persoanele care sunt mai in varsta, sau nu sunt de o varsta apropiata cu voi.

Articole de pe blog: