Fotografii de nunta

Fotografii de nunta din cea mai frumoasa zi pentru mirii nostri Iulian si Adina de la Sergiana Center din Brasov. Cele mai interesante momente sunt acelea cand emotiile incep sa vorbeasca si, astfel, simti ca nu mai este nevoie de altceva decat acel ” da”, care parca iti taie respiratia. nunta este fara indoiala unul dintre momentele definitorii pentru viata de cuplu, de familie, de inceput de casatorie. De aceea ese important sa va amintiti cu drag si sa aveti amintiri minunate de la acest eveniment unic din viata fiecaruia.

Fotografii de nunta

In selectia fotografiilor de nunta de mai jos, veti putea vedea imagini cu pregatirile mirilor, oficierea cununiei civila de la Primaria Brasov si bineinteles Taina Cununiei de la biserica ortodoxa din centrul civic al Brasovului
Petrecerea nuntii s-a desfasurat in salonul ivoire de la Sergiana Center, fotografiile de la petrecerea nuntii cu toate momentele frumoase le puteti vedea mai jos.
Frumoasa a fost nunta si frumosi au fost mirii, iar noi le dorim fericire nemarginita!

Fotografii de nunta. Fotograf pentru ziua nuntii in Brasov. Poze de la nunta cu cei doi miri si invitatii. Album nunta Brasov.

Ce va oferta gratuit cei de la Sergiana Center:

  • Consultanță
  • Personal calificat
  • Decorațiuni festive
  • Accesorii
  • Cameră de odihnă
  • Dotări tehnice
  • Numerotarea meselor
  • Internet wireless
  • Degustarea meniului

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.