Foto ziua nuntii Sergiana Center

Am fost un norocos sa fiu cel care a facut fotografiile nuntii mirilor Alin si Geta – foto ziua nuntii Sergiana Center. Doi oameni frumosi atat fizic cat si sufletesc. Fotografiile realizate la nunta lor exprima aceasta frumusete si bucurie pe care am trait-o alaturi de ei, in ce mai frumoasa zi pentru acestia – ziua nuntii din Brasov.
Mai jos puteti vedea fotografii de la pregatirea mirelui si a miresei, de la cununia civila si religioasa. Fotograf Brasov a realizat fotografii la decorarea salii de nunta, primul dans si toate momentele importante de la petrecerea nuntii care s-a desfasurat la Sergiana Center.
Va invitam cu drag sa priviti fotografiile nuntii celor doi mir din Brasov.
Daca sunteti in cautarea unui Fotograf Brasov Sergiana – ati ajuns unde trebuie.
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Foto ziua nuntii Sergiana Center

Fotografiile din ziua nuntii de mai jos cuprind pregatirile mirilor, acasa la nasi, cununia civila de la Primaria Brasov, cununia religioasa de la biserica de la parc, cu hramul „Buna Vestire” si petrecerea de la sala de la Sergiana Center.

Fotografii cu pregatirile mirilor inainte de cununia din Brasov

foto ziua nuntii Sergiana Center

Mai jos puteti vedea fotografii cu pregatirea mirelui si a miresei. Pentru fiecare, mire sau mireasa, am alocat in medie 60 de minute cu pregatirea fiecaruia. Asa incat fotografiile cu mirii din ziua nuntii sa fie perfecte.

Fotografii de la cununia civila de la Primaria Brasov

Fotografii cu mirii de la cununia civila oficiata la Primaria Brasov si cateva fotografii cu mirii din parcul central.

Fotografii de la cununia civla bisrica ortodoxa cu hramul „Buna Vestire”

Fotografii din timpul cununiei religioase de la biserica. Am surprins in fotografiile de mai jos cele mai importante momente din timpul Sfintei Taine a Cununiei. Fotografii cu mirii si nasii din cel mai sacru moment al zilei nuntii lor.

Fotografii decoratiuni nunta – Foto ziua nuntii Sergiana Center

Am inclus pe aceasta pagina a nuntii mirilor Geta si Alin si cateva fotografii cu decoratiunile de nunta pe care mirii le-au folosit in sala de nunta de la Sergiana Center.

Foto ziua nuntii Sergiana Center – foto cu petrecerea nuntii

Mai jos puteti vedea fotografii din timpul petrecerii nuntii din Salul Pearl de la Sergiana Center din Brasov. Dansul mirilor, furatul miresei, obiceiurile nuntii si tortul mirilor sunt printre fotografiile pe care le-am ales.

Mirii au cautat fotograf si au gasit un prieten. Suntem deschisi fata de colaborarea noastra. Tot ce ne dorim este sa fim langa voi si sa va ajutam sa va petreceti ziua nuntii in cel mai usor mod cu putinta, fotografiind si filmand fiecare moment din ziua nuntii voastre.
Cele mai frumoase fotografii de la nunta mirilor Alin si Geta care a avut loc la Sergiana Center, in Brasov.
Mai jos puteti vedea fotografii de la alte nunti la care am fotografiat si filmat, in Brasov sau imprejurimi.

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ? Cauti o oferta de pret pentru un fotograf nunta Brasov?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de foto nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Fotografiile nuntii din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.