Videoclip nunta Sergiana Center

Am realizat acest videoclip nunta Sergiana Center cu tot dragul pentru mirii nostrii Nicoleta si Romano.
Sunt o pereche de oameni tare frumoasa. Deschisi, comunicativi si foarte atasati unul de celalalt.
Acest lucru conteaza foarte mult in relatia cu noi, echipa foto-video. Comunicarea este cel mai important lucru in relatia miri – foto-video.
Daca stim ce asteptari aveti, atunci totul nu poate sa iasa decat foarte bine.

Videoclipul nuntii de la Sergiana Center a fost realizat din momentele importante din ziua nuntii. Ca intro am folosit cateva secvente pe care le-am filmat la sedinta foto save the date, iat ca incheiere secvente video de la sedinta foto trash the dress.
Acestea doua fac ca amintirea din cea mai frumoasa perioada pentru mirii nostrii sa fie mai deplina.
Va invitam cu drag, sa priviti cele mai frumoase momente din ziua nuntii, adunate intr-un videoclip de nunta de cateva minute.

Videoclip nunta Sergiana Center

Videoclip nunta Sergiana Center. Video nunta Brasov. Fotograf nunta Brasov. Album nunta Brasov. Foto video nunta Brasov. Cameraman nunti Brasov.
Contacteaza-ne daca doresti o oferta foto video pentru ziua nuntii tale. De obicei raspundem in maxim cateva ore.

Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.

Cele mai vizionate si mai populare secvente de la nunta dumneavoastra, vor fi cele din clipul nuntii. Acesta va cuprinde filmari de la sedinta foto de dinaintea nuntii „save the date”, filmari din ziua nuntii, dar si filmari de la sedinta „trash the dress”. Din acest clip nu vor lipsi cele mai importante, emotionate si frumoase momente. Vor fi incluse secvente de la: pregatirea mirelui si pregatirea miresei, cununia civila de la primarie, cununia religioasa de la Biserica si petrecerea de la sala de nunti. Cadrele se vor edita in mod cronologic, cele care vor deschide clipul nuntii vor fi cele de la sedinta „save the date”, iar cele care vor incheia clipul nuntii vor fie cele de la sesiunea foto de dupa nunta. La sedinta „trash the dress” vom capta ultimele imagini pentru filmarea nuntii, imagini cu dumneavoastra, imbracati in mire si mireasa.

Videoclipul nuntii il veti primi la maxim doua zile de la sedinta foto „trash the dress”. Secventele video vor fi editate cat se poate de natural. Vom include cateva retursuri legate de culoare, expunere si incadrare. Dumneavoastra, mirii, aveti posibilitatea de a alege muzica de fundal. Cel mai adesea, melodia de la dansul mirilor este si coloana sonora a clipului video. Noi va recomandam sa alegeti o melodie care va caracterizeaza si va face placere sa ascultati.