Cum să cunoașteți familia partenerului dvs

Cum Să Cunoașteți Familia Partenerului Dvs

Cum să cunoașteți familia partenerului dvs. Perioada de planificare dinaintea nunții tale este ocazia perfectă de a-ți cunoaște mai bine viitoarea familie. Dacă socrii tăi au multe lucruri în comun cu tine, lucrurile ar trebui să meargă destul de bine. Dar dacă toți aveți opinii sau valori culturale diferite etc., poate fi nevoie de ceva muncă pentru a găsi un compromis confortabil.

Aveți mintea și inima deschise și cunoașteți-le și tradițiile lor. Ești noul copil din bloc, dar nu trebuie să fii străin. Amintiți-vă, ați avut mulți ani crescând în mijlocul propriei familii, iubindu-i și apreciindu-le defectele și atributele. Poate dura ceva timp pentru a reproduce acest lucru cu noua ta familie.

Acesta este un timp pentru a asculta, a privi și a merge înainte cu blândețe, nu a vă grăbi înainte ca un taur într-un magazin de porțelan!

Finanțarea nunții tale este o chestiune de discuție. Dacă propria ta familie are provocări financiare, poate fi o problemă să ai exact nunta visurilor tale; trebuie să te uiți la toate opțiunile tale. Fii deschis, sincer și cât mai plin de tact posibil, astfel încât nimeni să nu se simtă stânjenit sau jenat.

Sfaturi rapide cum să cunoașteți familia partenerului dvs:

  • A fi pe deplin acceptat în familia partenerului tău poate necesita timp, efort și răbdare pentru a obține o mai mare apreciere unul față de celălalt. Fă-ți timp să cunoști părinții logodnicei tale în următoarele luni; ieșiți o zi în oraș sau invitați-i la prânz împreună cu proprii părinți, astfel încât să puteți începe să construiți relații care să reziste.
  • Căsătoria necesită o perioadă de adaptare pentru ambele familii. Ei trebuie să se obișnuiască cu tine la fel ca tu să te obișnuiești cu ei.
  • Vorbește cu sensibilitate despre problemele financiare legate de nuntă, astfel încât nimeni să nu fie rănit, supărat sau jenat.
  • Respectați și apreciați orice diferențe culturale sau de altă natură care pot exista.

Cum să cunoașteți familia partenerului dumneavoastra de viata. Sfaturi pentru prezentarea viitorului sot parintilor.