Fotografii nunta Rasnov

Fotografii nunta Rasnov cu viitorii miri, realizate la Cetatea din localitate. Doi tineri, doi prieteni, cei mai buni chiar, in curand vor deveni sot si sotie, unul si totusi doi. Faceti cunostinta cu Arina si Cosmin, doi oameni ce isi vor uni destinele sambata. Nitel timizi si plini de intrebari inainte de intalnirea cu noi, usor, usor s-au destins si au realizat ca lupul nu e lup, e fotograf ? De abia asteptam nunta voastra! Tic si tac!

Fotografii nunta Rasnov

Fotografiile au fost realizate in jurul Cetatii Rasnov. Aici a fost locul unde a fost turnat filmul „DACII” cu faimosii nostrii actori din vremea comunista.

Decebal (Amza Pellea) face sacrificiul suprem pentru a pastra integritatea poporului sau. Fiul sau, Cotyso (Alexandru Herescu), este daruit zeilor, spre disperarea lui Decebal si a fiicei sale Meda. Septimius Severus (Pierre Brice), un tanar roman devotat tarii sale adoptive, va fi pus sa aleaga intre originile sale de sange si ceea ce ii fusese spus de catre tatal sau. Dacii este realizat în 1967 de Studioul Bucureşti în colaborare cu Franco London Film (Franţa).

Fotografii nunta Rasnov. Doi tineri, doi prieteni, cei mai buni chiar, in curand vor deveni sot si sotie, unul si totusi doi.

Fotografii asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.