De ce nu te cere de sotie?

De ce nu te cere de sotie, desi aveti o relatie de lunga durata si amandoi stiti ca sunteti gata sa faceti urmatorul pas. Este greu sa astepti ca femeie, sa nu fi anxioasa si sa nu mai poti sa astepti sa iti faca cererea in casatorie. Stresul legat de aceasta cerere in casatorie poate fi daunator, atat pentru tine cat si pentru partenerul tau. Nu iti doresti sa fi absorbita total de acest moment unic si risti sa nu te bucuri pe depin de unul dintre cele mai emotionante si interesante momente din viata ta.

Din experienta noastra si din discutiile cu mai multi terapeuti, dar si cu multe mirese, va recomandam urmatoarele sfaturi.

De Ce Nu Te Cere De Sotie

Pentru multe femei, fantezia de propunere poate fi consumatoare, determinând-o sa se simta nervoasa si irascibila chiar. „Cum îmi voi ascunde dezamagirea daca propunerea nu se ridica la înaltimea fanteziei mele sau, mai rau înca, daca nici macar nu o face!?” Câta presiune. Iata câteva sfaturi daca te trezesti fara scapare, în aceasta bucla.

Relaxeaza-te!! De ce nu te cere de sotie?

Cererea in casatorie nu este evenimentul pe care tu il pregatesti, este treaba lui.Daca tu esti cea care face cererea, atunci fa-o in felul tau. Daca astepti sa fi ceruta, lasa-l sa o faca el! Bucura-te de toate momentele pe care le aveti impreuna.

Focuseaza-te pe imaginea de ansamblu!

Propunerea este un pas în lunga calatorie a relatiei tale intime. Cel mai probabil ati avut deja o multime de evenimente semnificative în vietile voastre împreuna si veti avea multe altele. Încearca sa pui acest timp in perspectiva. Mai este timp sa fii logodita (si casatorita, si sa astepti un copil si sa fi parinte… ai înteles ideea!)

Joaca-te! De ce nu te cere de sotie?

Rezista impulsului de a transforma entuziasmul în anxietate. Fiti atenti la discutiile nervoase, când sunteti cu prietenii sau familia. Este în regula sa fim entuziasmati, dar de multe ori ne facem mai anxiosi repetand în mod constant ce ar fi daca. Un raspuns bun la acele întrebari despre momentul în care te casatoresti ar putea fi,CURAND. Ne luam timpul si acordam atentie nevoilor noastre ca cuplu.

De Ce Nu Ma Cere De Sotie

Prioritizeaza relatia ta

Priveste în ochii partenerului tau si acorda atentie dragostei si legaturii dintre voi. Cererea si nunta vor fi exact ceea ce aveti nevoie voi doi daca aveti grija. În cele din urma, fanfara propunerii, dimensiunea inelului, maretia nunții – nimic din toate acestea nu determina puterea si sanatatea relatiei voastre.”

Articole de pe blog: