Cum sa planifici o nunta cu un logodnic la distanta?

Cum sa planifici o nunta cu un logodnic la distanta? Din momentul în care te-ai logodit, ai visat cât de mult te-ai distra tu și viitorul tău sot, în timp ce ati fi planificat impreuna cu atenție nunta visurilor voastre. Dar ce se întâmplă dacă ești doar tu ca să participi la întâlniri, să alegi articole de papetărie și să îți alegi tortul? Ce faci dacă plănuiești o nuntă, cand al tau logodnic este la distanță? Iată de ce trebuie să ții cont atunci când logodnicul tău este plecat.

Planificarea Nuntii

Logodnic la distanta – Opinia lui încă contează

Doar pentru că nu este aici să-și exprime părerea, ar trebui să comunicati și să discutati cât mai multe aspecte ale deciziilor de nuntă. Care ar putea fi aroma ta preferată de tort care ar putea fi cea mai puțin preferată. Nu uitați să-l păstrați pe „noi” în nuntă. Este un eveniment unic din viata ta, dar si din viata lui.

Gaseste-ti rochia de mireasa cat el este plecat

Du-te și încearcă toate rochiile! Învârte-te prin salonul de mireasă și găsește rochia absolută a visurilor tale. Nu trebuie să iti faci griji cu privire la programarea cumpărăturilor de rochii în fiecare sâmbătă timp de o lună. Fă-ți acest timp pentru a te îndrăgosti cu adevărat de look-ul tău.

Bazează-te pe cei mai apropiați de tine

Dacă planificarea nunții nu a fost suficient de stresantă, acum te confrunți cu stresul suplimentar de a-ți lipsi logodnicul. Nu intra în melancolie, nu te uita la Netflix singura, înconjoara-te de persoanele care te iubesc si tin la tine cu adevarati! Fie că este vorba de mama ta sau de viitoarele domnisoare de onoare, asigură-te că te bucuri de această perioadă și sărbătorește!

Logodnic la distanta – Scriei mesaje de dragoste

Ar putea fi un simplu mesaj text pe WhatsApp dimineața sau un jurnal plin cu scrisori de dragoste zilnice pe care i le veți oferi în ziua nunții. Asigurați-vă că vă exprimați dragostea unul față de celălalt în fiecare zi. Astfel incat in ziua nuntii, relata voastra sa fie la un apogeu.

Visati! Cum sa planifici o nunta cu un logodnic la distanta?

Visati cu ochii deschiși! În timp ce distanța este unul dintre cele mai grele lucruri prin care voi doi veți trece vreodată, nu va face decât să vă faceți mai puternici în cele din urmă. În zilele în care te simți trista și singura, gândește-te la ziua în care a căzut în genunchi sau visează cu ochii deschiși că vine spre tine cu buchetul de mireasa. 

Articole de pe blog:

Trash The Dress, O Sedinta Foto Dupa Nunta (4)

Locatii Trash the dress pentru sedinta foto dupa nunta

Trash the dress – cum sa abordam acest timp de fotografie de nunta? Locatii Trash the dress pentru sedinta foto dupa nunta cu mirele si mireasa in zona Brasovului. Inainte de nunta iti petreci …
furatul miresei

Furatul miresei

Furatul miresei este un moment care pur si simplu nu poate lipsi de la nuntile din zilele noastre. Indiferent de categoria sociala sau de zona geografica de unde provin mirii, aceasta traditie de nunta …
Nunta Covid Romania

Pandemia si viitoarele mirese

Pandemia si viitoarele mirese – sentimente si trairi, ganduri si netrairi ale viitoarelor mirese, in vremuri de pandemie. Pandemia, a fost si este o perioada sumbra pentru omenire, din toate punctele de vedere. Ea …
Post Pentru Supravietuire

Post pentru supravietuire

Post pentru supravietuire – lectura susținută de Dr Pradip Jamnadas. Principalele idei pe care dr. Pradip Jamnadas le-a mentionat in prelegerea legata de post. Parerea comună este că postul te obosește și obosește • …
Preturi Chat Gpt

Te intereseaza un pret pentru Chat GPT?

Interogările privind pret GPT prin chat au fost persistente de când crearea gratuită a OpenAI a câștigat popularitate. Deci, cât este? Ei bine, OpenAI pare să lucreze la un răspuns la niveluri. Deși nu există planuri …
Cum Să Cunoașteți Familia Partenerului Dvs

Cum să cunoașteți familia partenerului dvs

Cum să cunoașteți familia partenerului dvs. Perioada de planificare dinaintea nunții tale este ocazia perfectă de a-ți cunoaște mai bine viitoarea familie. Dacă socrii tăi au multe lucruri în comun cu tine, lucrurile ar trebui …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.