Ce am invatat in primul an de casatorie

Primul an de căsătorie creează multe oportunități de a învăța și de a crește alaturi de sotul tau. Indiferent de cât timp sunteți împreună sau ați trăit împreună, veți învăța lucruri noi despre viață pe măsură ce creșteți împreună și individual… legate de mâncare și nu numai.

Ce Am Invatat In Primul An De Casatorie

Barbatii… au nevoie de mancare

Bine, știu că nu dau o declarație cutremurătoare aici și știu că TOȚI avem nevoie și ne place de mâncare, dar soțul meu se gândește mereu la mâncare. Nu mi-am dat seama până în primul an când aveam în fiecare zi temuta conversație „Ce e mancam azi”. Aș putea cu ușurință să trec prin viață după ce am mâncat ceva fructe si un iaurt la cină, dar asta nu merge la soțul meu. Are nevoie de o masă, iar prin „masă” mă refer la o variație de carne și cartofi. Uf, supraîncărcare cu carbohidrați!

Limitele sunt obligatorii

În primul an de căsătorie, tu și soțul tău deveniți una, dar ambele seturi de părinți și familii privesc asta ca „doar adăugăm unul la familia NOASTRA”. Este un lucru comun care poate provoca conflicte între toate părțile. Când ne-am căsătorit, ne-am dorit spațiul nostru și a trebuit să învățăm ce ne simțeam confortabil să împărtășim cu familiile noastre și ce nu ne-am simțit confortabil să împărtășim. Este diferit pentru fiecare, dar mai întâi a trebuit să învățăm cum a funcționat acest lucru nou pentru noi.

Invatati sa va gestionati timpul petrecut impreuna

Ne iubim familiile și ne-am trezit că dorim să le vizităm des. DAR te voi avertiza acum… când vezi o familie într-un weekend, vrei să vezi cealaltă familie în weekendul următor. Acest joc deraiează rapid către un festival nesfârșit de „păstrare a lucrurilor corecte”. Am fost epuizați în primul an pentru că am petrecut prea mult timp alergând înainte și înapoi între casele familiei noastre. Petreceam mai mult timp cu familia în weekend decât în ​​cuplu. Nu a fost în regulă cu noi. Am învățat că este important să ne gestionăm timpul și că în cele din urmă trebuie să facem ceea ce este mai bine pentru noi doi în căsnicia noastră. Asta e cel mai important.

Exprimati-va iubirea

Desigur, înainte de a ne căsători soțul meu și cu mine, ne cunoșteam limbajele dragostei în cei 7 ani în care ne-am întâlnit. Dar nu le-am înțeles pe deplin și nu am înțeles importanța până în primul an de căsătorie. Nu sunt cel mai bun dăruitor de cadouri, dar limbajul dragostei al soțului meu este să ofere și să primească cadouri. A trebuit să învăț să fiu mai conștient de nevoile lui, deși era dispoziția mea firească să uit astfel de detalii. Tu cum iti exprimi iubirea?

Decorul de la nunta, devine decorul de acasa

Acesta trebuie să fie ceva pe care toată lumea îl experimentează într-o anumită măsură. Nunta noastră a inclus pahare de nisip, semne cu oglindă aurie, trandafiri roz și borcane de zidărie aurii. Și, în calitate de tineri căsătoriți proaspăt ieșiți din facultate, cu un buget de decor de zero dolari, am acceptat decorul de nuntă rămas ca decor pentru casă. Cu atât mai mult motiv pentru a alege un decor grozav de nuntă, nu!?

Primul an de căsătorie aduce provocările sale, dar este atât de special pentru că este nou pentru amândoi, când vă dați seama cum să trăiți împreună. Atâta timp cât vă dați seama mai întâi ce este mai bine pentru voi doi, restul va fi ușor. A, și amestecați o salată din când în când… la naiba cu carne și cartofi!

Cine renunta primul intr-o relatie?

Aici depinde de fiecare. Este bine ca uneori sa renuntam noi, iar in alte dati, partenerul nostru. Numai in acest fel vom atinge un echilibru, atat de necesar unei relatii sanatoase.

Cum ne exprimam iubirea dupa casatorie?

Exprimarea iubirii trebuie sa se faca intr-un mod matura si jucaus. Nu trebuie sa uitam sa fim sarmanti, galanti si respectusosi fata de partenerele noastre si dupa casatorie.