Ce am invatat in primul an de casatorie

Primul an de căsătorie creează multe oportunități de a învăța și de a crește alaturi de sotul tau. Indiferent de cât timp sunteți împreună sau ați trăit împreună, veți învăța lucruri noi despre viață pe măsură ce creșteți împreună și individual… legate de mâncare și nu numai.

Ce Am Invatat In Primul An De Casatorie

Barbatii… au nevoie de mancare

Bine, știu că nu dau o declarație cutremurătoare aici și știu că TOȚI avem nevoie și ne place de mâncare, dar soțul meu se gândește mereu la mâncare. Nu mi-am dat seama până în primul an când aveam în fiecare zi temuta conversație „Ce e mancam azi”. Aș putea cu ușurință să trec prin viață după ce am mâncat ceva fructe si un iaurt la cină, dar asta nu merge la soțul meu. Are nevoie de o masă, iar prin „masă” mă refer la o variație de carne și cartofi. Uf, supraîncărcare cu carbohidrați!

Limitele sunt obligatorii

În primul an de căsătorie, tu și soțul tău deveniți una, dar ambele seturi de părinți și familii privesc asta ca „doar adăugăm unul la familia NOASTRA”. Este un lucru comun care poate provoca conflicte între toate părțile. Când ne-am căsătorit, ne-am dorit spațiul nostru și a trebuit să învățăm ce ne simțeam confortabil să împărtășim cu familiile noastre și ce nu ne-am simțit confortabil să împărtășim. Este diferit pentru fiecare, dar mai întâi a trebuit să învățăm cum a funcționat acest lucru nou pentru noi.

Invatati sa va gestionati timpul petrecut impreuna

Ne iubim familiile și ne-am trezit că dorim să le vizităm des. DAR te voi avertiza acum… când vezi o familie într-un weekend, vrei să vezi cealaltă familie în weekendul următor. Acest joc deraiează rapid către un festival nesfârșit de „păstrare a lucrurilor corecte”. Am fost epuizați în primul an pentru că am petrecut prea mult timp alergând înainte și înapoi între casele familiei noastre. Petreceam mai mult timp cu familia în weekend decât în ​​cuplu. Nu a fost în regulă cu noi. Am învățat că este important să ne gestionăm timpul și că în cele din urmă trebuie să facem ceea ce este mai bine pentru noi doi în căsnicia noastră. Asta e cel mai important.

Exprimati-va iubirea

Desigur, înainte de a ne căsători soțul meu și cu mine, ne cunoșteam limbajele dragostei în cei 7 ani în care ne-am întâlnit. Dar nu le-am înțeles pe deplin și nu am înțeles importanța până în primul an de căsătorie. Nu sunt cel mai bun dăruitor de cadouri, dar limbajul dragostei al soțului meu este să ofere și să primească cadouri. A trebuit să învăț să fiu mai conștient de nevoile lui, deși era dispoziția mea firească să uit astfel de detalii. Tu cum iti exprimi iubirea?

Decorul de la nunta, devine decorul de acasa

Acesta trebuie să fie ceva pe care toată lumea îl experimentează într-o anumită măsură. Nunta noastră a inclus pahare de nisip, semne cu oglindă aurie, trandafiri roz și borcane de zidărie aurii. Și, în calitate de tineri căsătoriți proaspăt ieșiți din facultate, cu un buget de decor de zero dolari, am acceptat decorul de nuntă rămas ca decor pentru casă. Cu atât mai mult motiv pentru a alege un decor grozav de nuntă, nu!?

Primul an de căsătorie aduce provocările sale, dar este atât de special pentru că este nou pentru amândoi, când vă dați seama cum să trăiți împreună. Atâta timp cât vă dați seama mai întâi ce este mai bine pentru voi doi, restul va fi ușor. A, și amestecați o salată din când în când… la naiba cu carne și cartofi!

Cine renunta primul intr-o relatie?

Aici depinde de fiecare. Este bine ca uneori sa renuntam noi, iar in alte dati, partenerul nostru. Numai in acest fel vom atinge un echilibru, atat de necesar unei relatii sanatoase.

Cum ne exprimam iubirea dupa casatorie?

Exprimarea iubirii trebuie sa se faca intr-un mod matura si jucaus. Nu trebuie sa uitam sa fim sarmanti, galanti si respectusosi fata de partenerele noastre si dupa casatorie.

Articole de pe blog:

Invatarea Artei Compromisului

Invatarea artei compromisului

Invatarea artei compromisului pentru o relatie de succes in cuplu. Compromisul formează fundatia pe care sunt construite bazele unei relații. Este un atribut fundamental, pe care orice relație îl cere pentru a avea succes, iar …
Obiceiuri de nunta Bucovina

Obiceiuri de nunta – idei si traditii din diferite regiuni ale tarii

Obiceiuri de nunta din Romania, din cele mai importante zone al tarii. Asa cum fiecare nunta consideram ca este unica si aparte in felul ei, fiecare regiune diferita a tarii, ofera traditii aparte. Ziua …
Sfaturi Relatie Care Dureaza

De ce este nevoie pentru a construi o relatie care dureaza – sfaturi de la 9 cupluri

De ce este nevoie pentru a construi o relatie care dureaza? Căsătoria este o piatră de hotar memorabilă, plină de posibilități. Este începutul călătoriei unui cuplu în timp ce își construiesc viața împreună. Dar, va fi …
Nunta Covid Romania

Pandemia si viitoarele mirese

Pandemia si viitoarele mirese – sentimente si trairi, ganduri si netrairi ale viitoarelor mirese, in vremuri de pandemie. Pandemia, a fost si este o perioada sumbra pentru omenire, din toate punctele de vedere. Ea …
Nunta Yaz Harman 76

Ce este o nunta micro?

Ce este o micro nuntă și ar trebui să ai una? Planificarea pentru micro nunta este o muncă frumoasa, dar totuși o muncă . Munca grea dedicată creării ceremoniei de nuntă perfectă necesită mult …
Fotografia de nunta Brasov

Fotografia de nunta

Cat de mult conteaza fotografia de nunta? Cand vine vorba de planificarea nuntii dumneavoastra, exista o multime de lucruri la care trebuie sa va ganditi. Pe care sa le luati in considerare si sa …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.