Sedinta foto logodna

Cei doi logodnici emotionati si plini de sperante pentru noul lor viitor, au venit cu nerabdare la sedinta foto logodna. Aceasta sedinta foto am realizat-o in Centru Istoric si pe Drumul Poienii din Brasov. Desi a fost scurta, pentru ca asa este timpul dinaintea nuntii, cei doi au fost spontani si plini de zambet. Fotografiile cu cei doi viitori miri au fost realizate in mai putin de o ora. Dupa cununia civila de la Primaria Brasov.

Sedinta foto logodna | Fotografii inainte de nunta

Afara au fost sub zero grade Celsius. Asa ca nu putem sta prea mult pe afara intrucat porumbeii nostrii nu erau prea bine imbracati. Totusi viitoarea mireasa a fost destul de curajoasa. Si-a dat jos hainuta si a vrut cateva fotografii la maneca scurta. Asta a fost dorinta ei, asa ca am realizat cateva fotografii cum si-a dorit.
Asteptam cu nerabdare nunta, care se anunta a fi una traditionala.

Sedinta foto logodna. Fotografii realizate dupa cununia civila de la Primaria din Brasov. Fotograf profesionist sedinte foto de cuplu.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.