Love dress Brasov

Sedinta foto love dress Brasov cu mirii nostrii, Edith si Dragos. Sunt printre putinii miri care au ascultat de toate recomandarile pe care noi le-am oferit. La sedinta foto de cuplu dinaintea nuntii, in ziua nuntii si la sedinta foto dupa nunta „Love the Dress” cei doi au venit „aranjati”, de fiecare data Edith fiind coafata si machiata ?

Love dress Brasov – sedinta foto cu miri

Stim ca a fost un efort pentru cei doi, insa numai o data faci nunta inviata, iar aceste fotografii cei doi le vor avea pentru totdeauna. Am pus tot ce am stiut in acest moment pentru ca aceasta sedinta foto love the dress sa iasa cat mai unica.
A fost o placere sa lucram cu voi dragilor, de la prima inatlnire, pana la aceasta sedinta foto dupa ziua nuntii. Va invitam sa priviti fotografiile realizate la aceasta sedinta foto love the dress inainte de apus.

Sedinta foto cu mirii la apus de soare langa Brasov. Sesiune foto love the dress. Love the dress cu mirele si mireasa.

Articole asemanatoare

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.