Trash the dress in natura

In cele ce urmeaza, va prezentam o sedinta foto Trash the dress in natura, cu Ovidiu si Stefania, in locurile unde au copilarit. Zona unde am realizat aceste minunate fotografii, este pur si simplu rupta din balada populara: „Pe-un picior de plai, Pe-o gură de rai”. Aerul curat, pesiajele impresionante, dominate de masivul Bucegi, fac din aceasta sedinta foto, una ideala. Desi, la inceput ne-au urmarit si ne-au stropit cativa nori, am avut noroc si de aceasta data, deoarece acestia nu au facut decat sa ne poarte pasii catre mai multe locuri din minunata zona de munte.
Daca mirii nu erau din aceasta zona, cu siguranta nu am fi ajuns aici, pentru ca nu multa lume cunoaste asemenea locuri de vis.

Trash the dress in natura la Fundata

Fotografiile de la aceasta sedinta foto trash the dress, in natura, au fost realizate dupa amiaza, cand soarele nu mai straluceste cu asa intensitate. Am surprins in fotografii pe cei doi miri, in mai multe locatii din zona Fundata-Fundatica. Va invit sa priviti aceste fotografii de la sedinta foto trash the dress cu mirii dupa nunta.

Fotografii cu mirii in natura. Fotografii cu mirii si masivul Bucegi dupa nunta. Sedinta foto dupa ziua nuntii cu mirii din Cristian.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.