Save the Date în Piatra Craiului

Save the Date în Piatra Craiului. Alina și Gabi așteptau cu nerăbdare această ședință foto de mult timp. Ascultând sfatul meu, Alina, viitoarea mireasă, a decis să facă o probă la machiaj și la coafură înainte de marele eveniment. Am profitat de această ocazie pentru a organiza o ședință foto înainte de nuntă, acum aproximativ 2-3 săptămâni.

Planificarea a fost însoțită de incertitudinea vremii. Ziua a început cu nori care s-au risipit treptat, dar s-au adunat din nou exact când ne-am întâlnit pentru fotografii. Pe drum spre locație, a început să picure ușor, ploaia intensificându-se treptat. Am hotărât să ne întoarcem la mașină, dar, ca prin minune, ploaia s-a oprit, permițându-ne să continuăm sesiunea foto „save the date”.


Save the Date în Piatra Craiului cu Alina și Gabi

Alina și Gabi nu au venit singuri. Hera, cățelușa lor simpatică și plină de energie, asemenea unui copil neastâmpărat, a fost alături de ei, păzită cu grijă de Cătălin. Această prezență a adus un plus de distracție și naturalețe ședinței foto.

A fost o experiență plăcută și relaxantă, în care Alina și Gabi s-au bucurat de momentele petrecute împreună. Am reușit să surprindem momente autentice și emoționante, pe care le veți putea vedea în continuare. În plus, am realizat și un clip video „save the date”, în care mirii vor anunța data nunții.

Totul a contribuit la o amintire de neuitat, iar rezultatele finale sunt gata să fie împărtășite cu voi.

Fotograf pentru save the date in Brasov

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto save the date dininatea nuntii voastre? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.

Ce sunt fotografiile save the date?

Fotografiile „save the date” sunt o serie de fotografii realizate de un cuplu înainte de nunta lor, pentru a anunța data nunții și pentru a le transmite invitaților lor căsătoria lor viitoare. Aceste fotografii sunt adesea realizate într-un decor special sau într-un loc care are o semnificație personală pentru cuplu, cum ar fi locul în care au avut prima întâlnire sau locul în care s-au logodit.

Fotografiile „save the date” sunt o modalitate populară de a anunța nunta și de a invita invitații să-și rezerve data pentru eveniment. De obicei, aceste fotografii sunt realizate într-un stil creativ și artistic, care reflectă personalitatea cuplului și tema nunții lor. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru a crea invitații de nunta personalizate sau pentru a fi postate pe rețelele de socializare ale cuplului pentru a anunța data nunții lor.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.