Te intereseaza un pret pentru Chat GPT?

Interogările privind pret GPT prin chat au fost persistente de când crearea gratuită a OpenAI a câștigat popularitate. Deci, cât este?

Ei bine, OpenAI pare să lucreze la un răspuns la niveluri. Deși nu există planuri evidente de a împiedica utilizarea gratuită a modelului Chat GPT, se pare că ar putea fi lansat un „plan profesional”.

Interogările privind prețurile GPT prin chat au fost persistente de când crearea gratuită a OpenAI a câștigat popularitate. Deci, cât este?

Ei bine, OpenAI pare să lucreze la un răspuns la niveluri. Deși nu există planuri evidente de a împiedica utilizarea gratuită a modelului Chat GPT, se pare că ar putea fi lansat un „plan profesional”.

Planuri De Preturi Chat Gpt

Oricât de popular și inovator este Chat GPT, prețul este întotdeauna o considerație. OpenAI trebuie să echilibreze costurile și disponibilitatea cu descoperirea și accesul pentru cei dornici să testeze. Vom urmări prețul Chat GPT în viitor și o mulțime de alte zone interesante care se vor deschide în spațiul alimentat de AI.

Primul chat ( un credit ) este gratuit.

Lista de preturi Chat GPT.

  • 40 de credite – 5,49 lei
  • 100 de credite – 9,99 lei
  • 250 de credite – 20,99 lei
  • 500 de credite – 38,99 lei
  • 1000 de credite – 54.99 lei

Planuri de pret chat GPT

Chat GPT gratuit

Chat GPT al OpenAI este gratuit și oricine poate face acest lucru. Deși acest acces este global, are unele dezavantaje pentru moment.

În timp ce compania lucrează pentru a stabiliza cerințele de calcul cu fluctuațiile zilnice ale utilizatorilor, vor exista întreruperi. Chiar dacă nu există o întrerupere, utilizatorii au raportat că timpii de răspuns de la Chat GPT pot fi uneori lenți – probabil dacă se ocupă cu un număr mare de solicitări.

Pret Chat GPT Pro

În weekendul 21-22 ianuarie, unii vizitatori ai paginii GPT de chat a OpenAI au observat un preț pentru „plan profesional” de 42 USD pe lună. Opțiunea a fost prezentată unor utilizatori înregistrați și nu era încă disponibilă pe scară largă.

Existența Chat GPT Pro a fost dovedită de Zhahid Khawaja , un dezvoltator, care a postat pe Twitter un videoclip cu propriul său acces la plan. Cu toate acestea, nu au existat actualizări publice recente despre acest plan de la OpenAI.

Nu este clar dacă va continua să fie lansat ca plan și dacă sau când va avea un număr mai mare de utilizatori să-l acceseze. Beneficiile sale sunt totuși impresionante, fiind aceleași cu GPT Plus (mai jos), dar cu acces prioritar raportat la testarea noilor funcții.

Chat GPT Plus

Chat GPT Plus a fost anunțat la sfârșitul lunii ianuarie 2023 și are un preț de 20 USD pe lună. În momentul scrierii, este disponibil doar ca parte a unui plan pilot, deci doar o anumită cantitate de utilizatori au acces în prezent.

Modelul de abonament a fost lansat inițial în SUA și se poate extinde suplimentar în regiuni mai largi atunci când este disponibil un acces mai larg. Potrivit OpenAI, planul de abonament GPT Plus va avea următoarele beneficii:

Disponibil chiar și atunci când cererea este mare

Acest lucru evită notificarea văzută de utilizatorii care încearcă să acceseze în perioadele de încărcare grea: „Chat GPT este la capacitate maximă acum. Primiți o notificare când ne întoarcem”.

Accesul constant pentru utilizatorii profesioniști și cercetători are sens și reduce așteptarea în timp ce Chat GPT își scrie propria poezie despre motivul pentru care este în prezent la capacitate maximă (asta sa întâmplat de fapt pentru noi).

Viteză de răspuns mai rapidă

Un alt beneficiu de așteptat atunci când plătiți pentru accesul la modelul de chat al OpenAI. Accelerează răspunsurile la interogări și solicitări la Chat GPT, permițându-vă să fiți mai productiv în utilizare.

Pret Chat GPT – Gânduri finale

La lansare, pret Chat GPT era complet gratuit. Și încă este dacă doriți să încercați modelul cu potențiale limitări. Cu toate acestea, CEO-ul OpenAI, Sam Altman, a postat pe Twitter pe 5 decembrie :

„…Va trebui să-l monetizam cumva la un moment dat; costurile de calcul sunt uimitoare”.

Acest lucru s-a dovedit a fi adevărat pe măsură ce planurile profesionale și plus se lansează. Nu este imposibil să existe și modificări suplimentare ale prețurilor în viitor, deoarece opțiunile Pro și Plus continuă să fie dezvoltate.

Articole de pe blog: