Te intereseaza un pret pentru Chat GPT?

Interogările privind pret GPT prin chat au fost persistente de când crearea gratuită a OpenAI a câștigat popularitate. Deci, cât este?

Ei bine, OpenAI pare să lucreze la un răspuns la niveluri. Deși nu există planuri evidente de a împiedica utilizarea gratuită a modelului Chat GPT, se pare că ar putea fi lansat un „plan profesional”.

Interogările privind prețurile GPT prin chat au fost persistente de când crearea gratuită a OpenAI a câștigat popularitate. Deci, cât este?

Ei bine, OpenAI pare să lucreze la un răspuns la niveluri. Deși nu există planuri evidente de a împiedica utilizarea gratuită a modelului Chat GPT, se pare că ar putea fi lansat un „plan profesional”.

Planuri De Preturi Chat Gpt

Oricât de popular și inovator este Chat GPT, prețul este întotdeauna o considerație. OpenAI trebuie să echilibreze costurile și disponibilitatea cu descoperirea și accesul pentru cei dornici să testeze. Vom urmări prețul Chat GPT în viitor și o mulțime de alte zone interesante care se vor deschide în spațiul alimentat de AI.

Primul chat ( un credit ) este gratuit.

Lista de preturi Chat GPT.

  • 40 de credite – 5,49 lei
  • 100 de credite – 9,99 lei
  • 250 de credite – 20,99 lei
  • 500 de credite – 38,99 lei
  • 1000 de credite – 54.99 lei

Planuri de pret chat GPT

Chat GPT gratuit

Chat GPT al OpenAI este gratuit și oricine poate face acest lucru. Deși acest acces este global, are unele dezavantaje pentru moment.

În timp ce compania lucrează pentru a stabiliza cerințele de calcul cu fluctuațiile zilnice ale utilizatorilor, vor exista întreruperi. Chiar dacă nu există o întrerupere, utilizatorii au raportat că timpii de răspuns de la Chat GPT pot fi uneori lenți – probabil dacă se ocupă cu un număr mare de solicitări.

Pret Chat GPT Pro

În weekendul 21-22 ianuarie, unii vizitatori ai paginii GPT de chat a OpenAI au observat un preț pentru „plan profesional” de 42 USD pe lună. Opțiunea a fost prezentată unor utilizatori înregistrați și nu era încă disponibilă pe scară largă.

Existența Chat GPT Pro a fost dovedită de Zhahid Khawaja , un dezvoltator, care a postat pe Twitter un videoclip cu propriul său acces la plan. Cu toate acestea, nu au existat actualizări publice recente despre acest plan de la OpenAI.

Nu este clar dacă va continua să fie lansat ca plan și dacă sau când va avea un număr mai mare de utilizatori să-l acceseze. Beneficiile sale sunt totuși impresionante, fiind aceleași cu GPT Plus (mai jos), dar cu acces prioritar raportat la testarea noilor funcții.

Chat GPT Plus

Chat GPT Plus a fost anunțat la sfârșitul lunii ianuarie 2023 și are un preț de 20 USD pe lună. În momentul scrierii, este disponibil doar ca parte a unui plan pilot, deci doar o anumită cantitate de utilizatori au acces în prezent.

Modelul de abonament a fost lansat inițial în SUA și se poate extinde suplimentar în regiuni mai largi atunci când este disponibil un acces mai larg. Potrivit OpenAI, planul de abonament GPT Plus va avea următoarele beneficii:

Disponibil chiar și atunci când cererea este mare

Acest lucru evită notificarea văzută de utilizatorii care încearcă să acceseze în perioadele de încărcare grea: „Chat GPT este la capacitate maximă acum. Primiți o notificare când ne întoarcem”.

Accesul constant pentru utilizatorii profesioniști și cercetători are sens și reduce așteptarea în timp ce Chat GPT își scrie propria poezie despre motivul pentru care este în prezent la capacitate maximă (asta sa întâmplat de fapt pentru noi).

Viteză de răspuns mai rapidă

Un alt beneficiu de așteptat atunci când plătiți pentru accesul la modelul de chat al OpenAI. Accelerează răspunsurile la interogări și solicitări la Chat GPT, permițându-vă să fiți mai productiv în utilizare.

Pret Chat GPT – Gânduri finale

La lansare, pret Chat GPT era complet gratuit. Și încă este dacă doriți să încercați modelul cu potențiale limitări. Cu toate acestea, CEO-ul OpenAI, Sam Altman, a postat pe Twitter pe 5 decembrie :

„…Va trebui să-l monetizam cumva la un moment dat; costurile de calcul sunt uimitoare”.

Acest lucru s-a dovedit a fi adevărat pe măsură ce planurile profesionale și plus se lansează. Nu este imposibil să existe și modificări suplimentare ale prețurilor în viitor, deoarece opțiunile Pro și Plus continuă să fie dezvoltate.

Articole de pe blog:

Dispensa Pentru Casatoriile Religioase Mixte Copy

Dispensa pentru casatoriile religioase mixte

Dispensa pentru casatoriile religioase mixte – observație teologică la textul ”TAINA CĂSĂTORIEI ȘI IMPEDIMENTELE LA ACEASTA”. La articolul 5.i, se menționează: ”căsătoria dintre ortodocși și eterodocși este oprită potrivit acriviei canonice, neputând fi binecuvântată (canonul …
Cand Nu Se Fac Nunti In 2022 Calendar Bisericesc Posturile Si Praznicele

Cand nu se fac nunti in 2022 – calendar bisericesc

Cand nu se fac nunti in 2022 dupa calendarul bisericesc ortodox. Care sunt posturile si praznicele imparatesti si alte zile din an cand nu se pot face nunti, cel putin nu la biserica. Trebuie …
Indoieli Legate De Nunta (1)

Ai indoieli legate de nunta? Este normal sa le ai!

Ai indoieli legate de nunta? Au inceput sa apara grijile legate de nunta? Daca suferi de nopti nedormite si ai ganduri de ingrijorare, atunci te poti relaxa. Suntem aici pentru a te ajuta sa …
obiceiuri biserica in ziua nuntii

Obiceiuri si traditii la slujba religioasa in ziua nuntii

Obiceiuri si traditii la slujba religioasa in ziua nuntii – de care sa tineti cont in ziua nuntii voastre. Traditii cununia religioasa la romani, pe care le-am adunat la nuntile la care am participat. …
Magazine rochii de mireasa Brasov

Magazine rochii de mireasa Brasov

Cauti magazine rochii de mireasa Brasov? Aici vei gasi lista completa pentru cele mai cunoscute magazine de rochii de mireasa din orasul de la poalele Tampei. Cei mai mulți dintre noi gândim alb când …
Deochiul Cum Sa Scapi De Deochi

Descantece deochi – ce este deochiul?

Deochiul – cum sa scapi de deochi? Ca fotograf de nunta m-am confruntat deseori cu acesta problema. De aceea mai in gluma mai in serios, le spun mirilor in ziua nuntii, sa isi ia …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.