Cum sa folosesti lavanda pentru nunta

Iti doresti sa folosesti lavanda pentru nunta ta? O idee cat se poate de inspirata. Lavanda reprezinta feminitatea si frumusetea , iar folosirea nuantelor sale violet cu acel miros fir si imbietor, nu poate decat sa aduca un plus nuntii tale.

Folosirea lavandei pentru ideile de nunta prezinta un avantaj superior, folrilor naturale. Fiind uscata, puteti face voi aranjamentele de nunta, concardele, lumanarile de nunta sau chiar buchetul de mireasa. Puteti experimenta orice idee ati avea. Fiti creativi si totul nu poate fi decat grozav. Iata in continuare cateva idei cum puteti folosi lavanda pentru ziua nuntii.

Decoratiuni de nunta cu lavanda

Indiferent de tema nunții tale, manunchii de lavandă în vaze, borcane sau cutii pot adăuga o notă specială decorațiunilor locației tale, precum și un parfum frumos. Puteți plasa recipiente umplute cu levănțică pe treptele care duc la recepția dvs., puteți face o cale de lavandă pe culoarul ceremoniei sau, dacă aveți o recepție de nuntă, puteți pune ciorchini mari în recipiente înalte în afara intrării.

Lavanda Pentru Nunta

Buchete de mireasa cu lavanda

Lavanda va adăuga textura și un parfum delicat buchetului tău de mireasă, care va fi minunat pe măsură ce mergi spre altar. Pentru un aspect șic și rustic ai putea avea un mic buchet de buchet, sau poți amesteca lavandă cu flori sălbatice proaspete pentru un stil rustic.

Buchet De Lavanda Pentru Nunta

Scaune de nunta cu lavanda

Legarea bucehtelor de lavandă pe scaunele tale de recepție va adăuga o notă de farmec natural, iar lavanda oferă o culoare și un parfum vibrant. De asemenea, vor arăta grozav atunci când sunt combinate cu grâu pentru a sparge culoarea.

Scaune De Nunta Cu Lavanda

Decoratiuni de masa cu lavanda pentru nunta

Puteți folosi sfoară, rafie sau panglică pentru a lega mici crenguțe de lavandă în jurul borcanelor de sticlă cu lumânări în interior, pentru a crea un decor elegant pentru masă. Lavanda legată de lumânări mai mari va completa acest aspect, iar atunci când este aprinsă, va adăuga romantism. De asemenea, puteți presăra niște floricele de lavanda pe masa.

Decoratiuni De Masa Cu Lavanda

Confetti de lavanda pentru nunta

Boabele de lavandă sunt o alternativă excelentă la confetti și pot fi adăugate și la amestecul de confetti petale alese. Acest lucru va arăta grozav în fotografiile de nuntă și va mirosi grozav.

Confetti De Lavanda

Concluzie lavanda pentru nunta ta

Nu conteaza cum alegi sa folosesti lavanda pentru ziua ta cea mare. Orice alegere ai face, nu poate fi decat una inspirata. Lavanda se potriveste cu multe idei si aranjamente florale. Totul depinde de imaginatia ta.

Articole de pe blog: