Fotografii trash the dress

Fotografii trash the dress cu Adelina si Mihnea aproape de Rupea. La aproape un an de la nunta frumosilor miri, am reușit sa realizam împreună ședința foto trash the dress. Deși nu am participat la nunta lor, pentru ca data era deja rezervata, marturisesc cu sinceritate ca este o adevarata placere sa le fim alaturi astazi. Adelina și-a dorit mult aceste fotografii, insa nu aveau idee unde sa mergem. Voiau ceva altfel, ceva diferit, asa ca i-am propus Adelinei lacul de Smarald de lângă Racoș. A zis da și, iată-ne astazi vizionand aceste frumoase fotografii.

Fotografii trash the dress

In functie de programul mirilor, am plecat la drum, in plina zi, cand soarele stralucea foarte puternic. Partea buna este ca, Mihnea si Adelina au stralucit si mai tare. Am ales sa editez aceste fotografii mai ușor, cu mai puțin contrast și culoare, tocmai pentru a-i evidenția pe mirii. Multumim finutei Andreea pentru ajutor si rabdare. :*
Va invit cu drag sa priviți aceste fotografii, de la ședința foto după nunta, cu oameni dragi, Adelina si Mihnea.

Fotografii trash the dress. Fotografii cu mirele si mireasa dupa nunta. Sedinta fotografica cu mirii trash the dress lacul de smarald.

Sedinte foto trash the dress asemanatoare

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.