Foto cuplu primavara

Foto cuplu primavara pe drumul Poienii Brasov cu doi viitori miri. Sedinta foto de cuplu a fost un cadou din partea viitorilor nasi. Finii nu locuiesc in Brasov, insa le place mult muntele si isi doreau o amintire frumoasa inainte de nunta. Este o perioada frumoasa de care isi vor aminti cu drag peste ani si ani. Peisajul a fost divers, lumina buna, iar cei doi viitori soti iubareti unul cu celalalt. Nasii le-au pregatit o rama realizata manual cu licheni colorati verde si rosu. Sedinta foto a fost realizata la inceputul lunii mai, verdele frunzelor fiind inca crud.

Foto cuplu primavara

A fost o bucurie sa lucram impreuna, cei doi fiind deschisi si comunicativi. Fotografiile de cuplu sunt ceva ce mie imi place in mod deosebit, pentru ca pot alege locatia impreuna cu persoanele le pe care urmeaza sa le fotografiez. Putem alege impreuna o zi frumoasa, perfecta pentru fotografii si mai ales putem alege ora perfecta pentru imagini ideale.

Foto cuplu primavara aproape de Poiana Brasov. Fotografii primavara cu un cuplu inainte de nunta din pandemie. Fotografie de cuplu.

In cat timp primim fotografiile de la sedinta foto?

De obicei in aceeasi zi. Isna timpul maximal in care veti ptimi fotografiile este de 24 de ore de la incheierea sedintei foto.

Cate fotografii vom primi?

Nu avem un numar fix de fotografii pe care le livram. Totul depinde de interactiunea dintre voi doi. Numarul minim de fotografii livrate este de 200, iar numarul maxim pana in 1200 de imagini.

Fotografiile de cuplu au fost livrate in mai putin de 3 ore de la realizarea lor. Un mic cadou din partea noastra pentru viitorii miri. Le dorim cu aceasta ocazie casa de piatra, toate cele de bune si sa se iubeasca si sa se respecte toata viata cum au facut-o la sedinta foto de cuplu in aceasta superba zi de primavara la Brasov.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.