Foto de la nunta Brasov

Foto de la nunta Brasov cu doi oameni speciali. Doua persoane ce se iubesc mai mult decat in prima zi de cand s-au cunoscut. Iubirea lor creste cu fiecare clipa, cu fiecare momente in care inama unuia bate pentru a celuilalt. Va facem cunoastina cu Mihaela si Alexandru, doi tineri ce se iubesc cu foc si care au decis sa isi uneasca destinele pentru a deveni unul. Cununia religioasa a avut loc la biserica cu hramul „Buna Vestire” de langa parcul central din Brasov, iar petrecerea de la sala s-a desfasurat la restaurantul „FOX” din Tractorul. Va invitam sa priviti cateva dintre fotografiile din ziua nuntii din Brasov.

Foto de la nunta Brasov

Foto de la nunta Brasov. Fotograf profesionist ziua nuntii in Brasov. Fotografiile de la nunta mirilor Mihaela si Alexandru de la restauranul FOX.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.