Fotografii cununie civila Brasov

Fotografii cununie civila Brasov cu Alexandru si Cristina, intr-o zi calda dar totusi racoroasa. Cerul era acoperit si vantul sufla uneori cu putere, dar totusi, o zi perfecta pentru fotografii. M-am intalnit cu cei Cristina si Alexandru in fata la biserica fortificata din Prejmer. Aici voiam sa realizam majoritatea fotografiilor de cuplu dinaintea cununiei civile. Am avut noroc, am gasit cetatea deschisa 45 minute.

Fotografii cununie civila Brasov

Cetatea Prejmer este o locatie frumoasa, din pacate multe dintre locurile pe care le poti vizita, sunt inchise publicului. Bine macar ca biserica este deschisa. Aici nu am zabovit mult caci era mult mai frig decat afara.
Doi porumbei cu pofta de viata si plini de iubire, tinerii care azi au zis un „DA” hotarat in fata ofiterului de stare civila de la primaria din Prejmer.
Le dorim pe aceasta cale casa de piatra, multa sanatate si un dram de noroc!

Fotograf profesionist Brasov. Fotografiile de la cununia civila din primaria Brasov. Foto primarie cununie

Fotografii asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.