Foto cununie civila

Foto cununie civila cu doi tineri, frumosi, visatori si indragostiti, Florin si Laura. Am realizat aceste fotografii, inainte de cununia civila din localitatea Prejmer. Cei doi au decis sa isi uneasca destinele in plina pandemie de coronavirus COVID-19. Au fost fermi, hotarati si cat se poate de indragostiti unul de celalalt. Dupa incheierea acestei sedinte foto inaintea cununiei civile din Prejmer, am mers la oficierea propriu zisa a cununiei civile de catre ofiterul de stare civila.

Foto cununie civila

Fotografiile au fost realizate in interiorul bisericii fortificate din localitatea Prejmer. O bijuterie de locatie, care insa este lasata in paragina de administratorii sitului. Majoritatea incaperilor, peste 90% fiind nevizitabile, daca pot spune asa. Sigurele locuri unde se pot realiza fotografii sunt numai in interiorul cetatii, fara biserica ce se afla in interiorul zidurilor. Pacat ca nu se realizeaza mai multe, ar putea iesi fotografii mai frumoase in acesta locatie medievala.

Detalii fotografii cununie civila:

Unde au fost realizate imaginile: Cetatea Prejmer si Primaria Prejmer

Ora realizarii fotografiilor: 11

Foto cununie civila in Prejmer. Fotografii cununie civila Primaria Prejmer. Fotograf ziua cununiei civile din Prejmer.

Fotografii asemanatoare


Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Toate fotografiile din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural si dupa editarea foto. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.