Fotograf nunta Prejmer

Fotograf nunta Prejmer cu Cristian si Crina. Fotografiile din ziua nuntii au fost realizate acasa la mire in Brasov, acasa la mireasa in Carpinis. Cununia civila cei doi au bifat-o acum un an de zile. A ramas insa cel mai important lucru, unirea in fata lui Dumnezeu. Taina cununiei a fost savarsita in Carpinis, la Biserica Ortodoxa cu hramul „Sfantul Dimitrie”. Mireasa a fost adusa la altar de catre tatal ei. Toata lumea s-a bucurat pentru cununia celor doi. Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Restaurant Cetate Prejmer.

Fotograf nunta Prejmer

De buna dispozitie a invitatilor s-a ocupat Formatia Rozmarin si solista Ciocan Floarea Adriana. Un moment special a fost acela cand mireasa a fost gatita de Ansamblul „Magura” din Codlea. In continuare va lasam sa priviti cele mai frumoase fotografii din ziua nuntii celor doi miri. Casa de piatra!

Fotograf nunta Prejmer. Foto video ziua nuntii din Prejmer. Fotografiile nuntii de la Prejmer de la Restaurant Cetate Prejmer.

Care este durata ceremoniei religioase?

Cea mai scurta ceremonie religioasa la care am participat a fost de 15minute. Cea mai lunga a depasit o ora.

In cat timp primesc mirii fotografiile?

Mirii vor primi fotografiile de nunta, in format digital, la maxim 5 zile de la incheierea evenimentului.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.