Fotografii copii toamna

Fotografii copii toamna realizate intr-un cadru natural cu decor multicolor. Toamna este cel mai colorat anotimp. Acum toate frunzele incep sa se coloreze care mai de care mai frumos. Este o perioada frumoasa in care puteti realiza fotografii alaturi de copii. Soarele de toamna este mai cald, mai rosu, mai intens. Totul capata o noua haina, cea mai frumoasa din an. Pentru a realiza fotografii copii toamna, aveti nevoie de o ora, nu mai mult. Aceasta ora este indicata sa fie inainte de apusul soarelui cu 60 sau 120 de minute inainte.

Fotografii copii toamna

Imaginile cu cei doi copii au fost realizate pe drumul poienii Brasov. Cei doi au avut loc suficient sa zburde si sa nu fie ingraditi de peretii unui studio. Am fost intrebat de multi dintre voi daca fac si fotografii in studio. Prefer ca fotografiile in care apar copii, sa le realizez intr-un cadru liber, natural. In acest fel copii se vor simti bine si voi fi ei, fara emotii artificiale si zambete ca la dentist. Mai jos puteti vedea sedinta foto cu cei doi copii toamna.

Sedinta foto realizata in decor de toamna aproape de Brasov. Fotografii copii toamna in natura. Sedinta foto copii realizata toamna. Fotograf baieti si fete in decor de toamna la munte, langa Brasov.

Mai jos puteti vedea cateva articole asemanatoare:

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Toate fotografiile din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural si dupa editarea foto. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.

Fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov

Daca sunteti in cautarea fotograf botez Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.