Nunta Restaurant Cetate Prejmer

Fotografii de la Nunta Restaurant Cetate Prejmer cu Alexandra si Adrian. O zi frumoasa de toamna, nici prea cald, dar nici prea rece. Cei doi miri au avut parte de ziua perfecta. Le-au fost aproape parintii, fratii si bineinteles nasii alaturi de invitatii la Restaurant Cetate Prejmer.
Amandoi mirii sunt din Lunca Calnicului, insa momentan locuiesc departe de tara. Asa ca revederea cu toate rudelele lor a fost un prilej de bucurie si fericire autentica. Cununia religioasa a avut loc acasa, la biserica din satul natal. Fiind o ceremonie emotionanta, unde lacrimile si zambetele de fericire nu au lipsit.

Nunta Restaurant Cetate Prejmer – fotografiile nuntii


Petrecerea nuntii a fost una cat se poate de reusita, mirii bucurandu-se si distranduse alaturi de invitatii lor la Restaurant Cetate Prejmer. O sala de nunta eleganta si incapatoare pentru majoritatea nuntilor care se organizeaza in ziua de azi. Va invitam mai departe sa priviti fotografiile din ziua nuntii, ce cuprind toate momentele importante ale zilei: pregatirea mirilor, cununia religioasa si petrecerea de la sala pana la dezgatitul miresei.

Nunta Restaurant Cetate Prejmer. Fotografii nunta Prejmer cu mirii. Foto video nunta din Prejmer cu mirele si mireasa la cununia religioasa.

Intr-un peisaj pitoresc de vai si dealuri, aproape de resedinta de judet Brasov in localitatea Prejmer se afla Restaurantul Cetate Prejmer. Aproape de Restaurantul nostru se inalta grandios Cetatea Biserica Prejmer care este cea mai mare fortificatie de acest timp din tara Barsei.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.