Fotograf botez Prejmer

Fotograf botez Prejmer cu Maia Maria, Adrian si Camelia. Micuta noastra a fost increstinata in satul natal al parintilor, in Prejmer. Ziua botezului Maiei a fost perfecta, nu a fost nici cald nici rece, nici soare, dar nici nori. Toata lumea a venit cu drag la acest eveniment unic din viata micutei noastre si cu totii s-au distrat de minune.

Maia a fost cuminte, atenta si bine dispusa pe tot parcursul zilei. Ne-a bucurat tot timpul cu privirea ei vesela si plina de inocenta. A foto o placere sa o fotografiem in ziua botezului ei.

Fotograf botez Prejmer

Botezul s-a desfasurat la biserica veche din Prejmer cu hramul Sfintii apostoli Petru si Pavel, unde nasii, bunicii si ceilalti invitati au venit cu mic si mare. Baita in cristelnita a fost o bucurie pentru Maia, careparca de abia astepta cuminte in bratele nasului sa fie botezata. In continuare puteti vedea imagini realizate de fotograf botez Prejmer in ziua increstinarii micutei Maia.

Fotografiile din ziua botezului au fost realizate in curtea bisericii, in interiorul acesteia si in curtea bunicilor din Prejmer. Cu totii au fost cu zambetul pe buze, astfel incat petrecerea in aer liber cu ocazia botezului a fost o reusita.

Fotograf botez Prejmer. Fotografii din ziua botezului din Prejmer, Brasov. Servicii foto video nunta botez Prejmer. Fotografiile din ziua increstinarii micutei Maia Maria din Prejmer.

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.