Foto din ziua botezului Brasov

Foto din ziua botezului Brasov cu micuta Noel. Fotografiile au fost realizate acasa la parinti, in localitatea Sanpetru.
Ca de obicei, realizam o mica sedinta foto doar cu bebe si parintii, inainte de a pleca spre biserica. Acestea sunt preferatele noastre. Nu folosim nimic extravagant, doar o parturica pufoasa, pe care asezam bebelusul. In acest fel avem un cadru neutru pentru fotografii, ca si intr-un studio foto.

Foto din ziua botezului Brasov

Sedinta foto de botez cu bebe si parintii, inainte de botezul de la biserica.

Fotografiile de botez de la biserica

Foto din ziua botezului Brasov

In continuare puteti vedea fotografiile de botez de la biserica de lemn din Poiana Brasov. Aceasta biserica ortodoxa este o manastire, care este condusa de un pastor bland si bun. Parintele Hristofor este cel care a infaptuit slujba Sfantului Botez in Manastirea Poiana Brasov.

Fotografii de la petrecerea de botez din Poiana Brasov

Foto din ziua botezului Brasov

Dupa biserica, ne-am indreptat spre Hotelul Alpin din Poiana Brasov. Aici a avut loc petrecerea d ebotez. Nasii au fost cei care s-au ocupat de decorarea salii de botez, si au facut-o cu gust! Foarte frumos decorata pentru petrecerea botezului. Mai jos puteti privi ultima parte a fotografiilor din ziua botezului din Brasov.

Fotografie de botez cu micutul ce urmeaza a fi botezat in numele lui Hristos. Fotografii bebe: fotografie botez, fotografie botez brasov, foto botez brasov, fotografii bebe, foto bebe brasov.

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de foto nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.