Foto nunta Lux Divina – Sala Parc

Foto nunta Lux Divina – Sala Parc cu Raluca si Razvan. Mult asteptata zi a nuntii a sosite pentru cei doi porumbei. Insa nu a fost fara surprize. Desi a plouat mai tot tipul zilei, cei doi au fost diametral opusi vremii de afara. Au avut un chef de distractie, amestecat cu emotie si multa bucurie si implinire. Zambetul le-a fost intotdeauna pe chip, iar nasii, care de acum le sunt parinti spirituali, le-au fost aproape si fizic si sufleteste. Au avut parte de nunta fosrte faina, pe gustul si inima lor. Toata lumea s-a distrat si s-a bucurat din toata inima pentru unirea celor doi.

Foto nunta Lux Divina – Sala Parc

Taina cununiei a avut loc la biserica ortodoxa cu hramul „Sfantul Nicolae” din Scheii Brasovului. Locul unde le-au stat alaturi in chip nevazut zecile de mii de cupluri care si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu. Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Sala de nunta Lux Divina – Sala Parc. Distractia a fost garantata de trupa Real Band din Brasov. In continuare va lasam sa priviti cele mai faine fotografii din ziua nuntii din Brasov.

Foto nunta Lux Divina – Sala Parc. Fotograf profesionist sala de nunta Lux Divina din Brasov. Servicii complete foto video pentru ziua nuntii.

Care este capacitatea salii de nunta?

Pana la 250 de persoane recomanda organizatorii. Noi va sfatuim ca numarul sa nu depaseasca 200 de persoane. In acest fel ringul de dans nu va fi neincapator.

Cand se aduce totrul mirilor?

In general dupa miezul noptii, la o ora dupa servirea ultimului fel de mancare. Daca invitatii nu incep sa plece, mai puteti amana cu 30 de minute sau chiar 60 de minute servirea tortului mirilor.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.