Fotograf botez Halchiu

Fotograf botez Halchiu cu cele mai frumoase imagini din ziua botezului micutului Andrei. Ziua in care Aron Andrei a fost increstinat a fost plina de emotie si bucurie, pentru parinti, bunici si nasi. Toata lumea forfotea in jurul nostru cand faceam „sedinta foto dinaintea botezului”, insa micutul Andrei de numai doua luni, comunica cu mine, desi ne cunoscusem numai de cateva minute. Fotografiile din ziua botezului reflecta acesta stare de curiozitate din partea copilasului proaspat increstinat si a celor apropiati.

Mai jos puteti vedea fotografii de acasa cu parintii si nasii, de la biserica – fotografii cu increstinarea micutului Andrei Aron si de la sala de petrecerea a botezului de la Hanul din Ardeal de langa Bod.

Fotograf botez Halchiu

Iti dorim multa sanatate micutule Andrei si parintilor tai, viata lunga sa se poata bucura de tine!

Fotograf botez Halchiu. Fotografii din ziua botezului de la biserica. Poze de la botezurile din zona Brasovului. Album de botez cu bebelus.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.