Fotografii botez Zabola Estate – Castelul Mikes Zabala

Fotografii botez Zabola Estate – Castelul Mikes Zabala, o locatie situata intr-o zona pitoreasca plina de verdeata si atmosfera boema. Fotografiile de botez realizate la Conacul Mikes au fost comandate de o pereche de gemene, mai exact de parintii acestora. Parintii au venit din Bucuresti, iar nasii tocmai de la Cluj-Napoca, intalnindu-se la mijloc la Zabala. Timpul a fost scurt, iar prognoza meteo neprietenoasa, insa pana la urma totul a fost ideal pentru botezul micutelor gemene.

Am inceput sedinta foto afara, inainte de a incepe furtuna, apoi ne-am retras in interior pentru a le surprinde pe Maia si Mara intr-un cadru cat mai natural si familiar lor. Dupa ce am intrat in biserica, s-a pornit furtuna. Taina botezului a fost savrsita la biserica ortodoxa cu hramul Sf. Ilie Tesviteanul. Atmosfera pe intreaga durata a evenimentului a fost una relaxata. Fetitele s-au jucat si s-au simtit in largul lor in bratele parintilor si nasilor.

Fotografii botez Zabola Estate – Castelul Mikes Zabala

Mara si Maia au fost cuminti si atente la aparatele foto si video. Desi veneau dupa un drum lung si obositor de la Bucuresti, gemenele s-au comportat exemplar. Nu putem decat sa ne bucuram cand avem copii cuminti si cu zambetul pe buze. In continuare puteti vedea fotografiile de botez de la Zabola Estate.

Detalii fotografii:

Unde au fost realizate imaginile: Zabola Estate

Petrecerea botezului: Castelul Mikes Zabala

Ora realizarii fotografiilor: 16-19

Realizarea fotografiilor de botez, este intotdeauna o mare bucurie. Este o zi minunata in care cel sau cea increstinata, devine membru activ al bisericii vii a lui Hristos

Fotografii botez Zabola Estate – Castelul Mikes Zabala. Botez gemene in zona Brasovului. Fotograf profesionist de botez Covasna.


Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Toate fotografiile din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural si dupa editarea foto. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.