Trash the dress la Castelul Mikes

Trash the dress la Castelul Mikes, cu Alin si Andreea, tineri proaspat casatoriti. Pentru saptamana lor de miere, cei doi au ales Zabola Estate din Zabala. Acum au dorit sa realizeze si fotografiile dupa nunta, asa numita sedinta foto „trash the dress” sau „love the dress”. Am programat aceasta sedinta foto acum doua saptamani, cand Andreea a considerat ca vremea va fi buna, iar ei vor fi in Covasna. A fost inspirata cu alegerea datei si a locatiei. Desi pe drumul de la Brasov la Covasna a batut vantul puternic, la Zabala s-a domolit ca prin farmec (stia ca trebuia sa incepem sedinta foto). Lumina a fost ideala, decorul de vis, iar cei doi tineri, indragastiti unul de celalalt. Astfel, am avut ingradientele ideale pentru o sedinta foto de cuplu, ideala, la Castelu Mikes. S-a lasat cu mult zambet, relaxare si bucurie, iar cei doi au stralucit unul in ochii celuilalt.

Trash the dress la Castelul Mikes

Fotografiile de la aceasta sedinta foto au fost realizate dupa masa, incepand cu orele 15. Acume ste toamna, asa ca lumina buna dispare mai repede, iarna bate la usa, incet, dar sigur.

Mai multe detalii despre Conacul Mikes din Zabala:

„Domeniul Zabola este format dintr-un uriaș parc presărat cu 7 clădiri istorice, lacuri, peste 100 de specii de plante și aria de conservare a biotopului Carpatin al domeniului. Acest biotop este baza unei bogate faune sălbatice. Dacă desenăm un cerc imaginar în jurul Domeniului Zabola închidem mai mult de un milion de hectare de pădure carpatină. Cea mai apropiată așezare spre Est este la 60 de Km distanță. Animalele cu care conviețuim în acest biotop sunt de mare valoare pentru noi. Pe lângă căprioare, mistreți, cerbi, urși, lupi

și râși, aria de conservare este zona de habitat pentru berze, stârci, veverițe, bufnițe, lilieci, broaște și multe alte animale. Dorim să deschidem porțile acestui sanctuar natural pentru Dvs. și să vi-l facem accesibil într-un mod grijuliu.

Pentru a vă bucura din plin de momentele petrecute la noi puteți combina serviciile noastre adăugând un observator de urși, o partidă de saună în pădure sau chiar o cină specială cu o duzină de lumânări în pavilionul de lângă saună. Dacă vă place adrenalina optați pentru călăritul în pădure sau un prânz extravagant pe Hanging Terrace.”

Fotografii de la sedinta trash the dress de la Zabola Estate cu Andreea si Alin. Trash the dress la Castelul Mikes. Foto miri Zabola Estate din Zabala. Sedinta foto love the dress cu mirii la Domeniul Zabala.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.