Fotografii de cuplu iarna la munte

Fotografii de cuplu iarna la munte intr-un decor absolut superb. Fiecare anotimp are farmecul sau. De fiecare data sunt surprins de frumusetea iernii. Chiar daca nu sunt atat de calde culorile si atmosfera, farmecul este incontestabil. Raluca mi-a scris pentru aceasta sedinta foto cu 3-4 saptamani inainte, pe vremea cand afara erau inca 10-15 grade. De cand am vorbit, i-am spus ca mi-as dori pentru ei sa fie o zi nu friguroasa, insa cu zapada. Iata ca inainte cu o zi a nins pentru prima data in acest sezon de iarna la Brasov. Asa ca decorul era stabilit, mai era nevoie de protagnistii sedintei foto, care nu au intarziat sa apara. Mai tarziu am aflat ca au ales ziua pentru sedinta foto anume, era ziua Ralucai. Si doar pesnte cateva zile, urma si ziua lui David. Asa ca ce mod mai frumos sa pretiuiasca iarna si vizita la Brasov, decat cu o sedinta foto de cuplu.

Fotografii de cuplu iarna la munte

Desi era destul de frig afara, pe la zero grade, cei doi au fost patimasi si si-au tinut de cald unul altuia, asa ca totul a fost ideal. Le-am spus si lor la inceptul sedintei foto, ce este cel mai important. Sa isi arate afectiunea unul fata de celalalt, pentru ca asta ar trebui sa transmita fotografiile de cuplu.

Fotografii de cuplu iarna la munte. Sedinta foto in decor de iarna cu doi tineri indragostiti, la inceput de drum. Fotograf Brasov.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.