Fotografii de cuplu iarna la munte

Fotografii de cuplu iarna la munte intr-un decor absolut superb. Fiecare anotimp are farmecul sau. De fiecare data sunt surprins de frumusetea iernii. Chiar daca nu sunt atat de calde culorile si atmosfera, farmecul este incontestabil. Raluca mi-a scris pentru aceasta sedinta foto cu 3-4 saptamani inainte, pe vremea cand afara erau inca 10-15 grade. De cand am vorbit, i-am spus ca mi-as dori pentru ei sa fie o zi nu friguroasa, insa cu zapada. Iata ca inainte cu o zi a nins pentru prima data in acest sezon de iarna la Brasov. Asa ca decorul era stabilit, mai era nevoie de protagnistii sedintei foto, care nu au intarziat sa apara. Mai tarziu am aflat ca au ales ziua pentru sedinta foto anume, era ziua Ralucai. Si doar pesnte cateva zile, urma si ziua lui David. Asa ca ce mod mai frumos sa pretiuiasca iarna si vizita la Brasov, decat cu o sedinta foto de cuplu.

Fotografii de cuplu iarna la munte

Desi era destul de frig afara, pe la zero grade, cei doi au fost patimasi si si-au tinut de cald unul altuia, asa ca totul a fost ideal. Le-am spus si lor la inceptul sedintei foto, ce este cel mai important. Sa isi arate afectiunea unul fata de celalalt, pentru ca asta ar trebui sa transmita fotografiile de cuplu.

Fotografii de cuplu iarna la munte. Sedinta foto in decor de iarna cu doi tineri indragostiti, la inceput de drum. Fotograf Brasov.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.