Sedinta foto de familie iarna la munte

Sedinta foto de familie iarna la munte realizata intr-un peisaj incarcat cu zapada si pini superbi. Cele trei fetite au fost insotite de parintii lor, care au fost tare incantati de ideea unei sedinte foto iarna in zapda proaspat cazuta. Fetitele au fost atente si am colaborat bine pentru aceasta sedinta foto de iarna realizata la munte in zapada. Desi a fost frig toata lumea s-a bucurat de minunatele momente pe care le-am fotografiat in zapada. Sedinta foto nu am putut sa o relizam in oras pentru ca inca sunt in vigoare masurile de prevenire imptriva coronavirusului COVID-19. Asa ca am realizat-o aproape de Poiana Brasov, aproape de Poiana Mica.

Sedinta foto de familie iarna la munte

Fotografiile in familie iarna au fost realizate dupa ora pranzului, inainte de somnul micutelor. Timpul alaturii de copii este intotdeauna pretios, nu stii cum vor reactiona de la un moment la altul. Cheful copiilor poate disparea ca prin vraja si fara sa ne dam seama, pot incepe din nimic sa planga. De aceea ne-am miscat repede, mai ales ca incpea sa sufle si un vanticel rece.

Fotografii de familie iarna la munte. Fotografii parinti si copii in zapada. Fotograf imagini de familie realizate iarna in zapada.

Fotografile de familie sunt intodeauna un prilej de bucurie si armonie. Pe masura ce timpul va trece, aceste amintiri vor deveni nepretuite, pentru simplul motiv ca aceste clipe unice petrecute cu micutii vor trece si micutii vor deveni mari. Timpul trece insa amintirile ne vor face sa zambim cand copii vor fi plecati sa infrunte valurile vietii, iar aceste fotografii de familie ne vor face viata mai frumoasa. Chiar si pentru o clipa sau mai multe cand ne vom uita la ele.

Sedinte foto asemanatoare

Fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov

Daca sunteti in cautarea fotograf botez Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.