Sedinta foto de familie in zapada la munte

Sedinta foto de familie in zapada la munte. Iarna este rece doar pentru cei ce nu pastreaza amintirile calde! Pentru cei ce iubesc si se veselesc, natura este generoasa si frumoasa! Bucuria si pofta de viata se regasesc din plin, in fotografiile de mai jos, realizate pe drumul spre Poiana Brasov, chiar In mijlocul naturii! Atat cei mici, cat si cei mari, au avut parte de o zi minunata! Zapada a fost din plin, iar uneori, razele soarelui ne mangaiau cu blandete. Cu bucurie in suflet, cu puritate in suflet si inspirand aer curat, soptim: bine ai venit, iarna! ?

familie in zapada la munte

Fotografiile au fost editate in aceeasi zi. In acest fel parintii, buncii si bineinteles copii s-au putut bucura de ele.

Sedinta foto de familie in zapada la munte. Fotografii de familie iarna. Fotograf profesionist pentru copii si parinti in cadre naturale.

Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea fotograf botez Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.