Nunta Q Events – Sala Evenimente Brasov

Nunta Q Events – Sala Evenimente Brasov cu doi tineri frumosi, ce se iubesc cu foc, Raluca si Marian.
Ne-am cunoscut anul trecut, la nunta Getei cu Alin, miri cu care am ramas apropiati. Le-au placut mult fotografiile si filmarile realizate, asa ca si-au dorit sa lucram impreuna pentru nunta lor de la Q Events – Sala Evenimente Brasov.
Sedinta foto de cuplu am realizat-o inainte cu mai multe luni, pentru ca cei doi stau in Bucuresti, iar timpul lor in Brasov este destul de limitat. Atunci am discutat micile detalii legate de nunta din Brasov.

Nunta Q Events – Sala Evenimente Brasov

In ziua nuntii de la restaurantul Q Events, recent deschis anul acesta, totul a decurs exemplar. Sala arata cum nu se poate mai bine, fiind una dintre salile vechiului Casino Vesuvius. Mancarea a fost delicioasa, ospatarii amabili, iar sefa de sala cat se poate de deschisa si atenta. A fost o nunta reusita la Q Events si am un feeling ca va deveni o locatie favorita in anii ce vor veni.
Mai jos va invitam sa priviti fotografii din cea mai frumoasa zi pentru mirii nostrii, ziua nuntii lor. Am surprins in fotografiile nuntii: pregatirea mirelui, pregatirea miresei, cununia religioasa si petrecerea de la sala cu toate momentele importante.
Muzica se spune ca este sufletul petrecerii. Daca ai o muzica buna la nunta, ringul de dans va fi plin si lumea se va distra de minune la evenimentul tau. De aceea, va recomandam cu drag pe DJ Adi Grecu – DJ nunta Brasov.

Fotografii Q Events Center. Servicii foto video eveniment nunta botez Q Events Brasov.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Comentariile sunt închise.