Fotograf nunta Jardin Events Sacele

Fotograf nunta Jardin Events Sacele – Q Resort cu Vlad si Roxana. Mirele s-a pregatit in Brasov, mireasa la Ghimbav. Cununia civila a fost oficiata de primarul Ghimbavului, chiar in sediul primariei. Cei doi si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu, in biserica ortodoxa cu hramul „Sfantul Ioan Botezatorul” din cartierul Craiter din Brasov. Petrecerea nuntii a avut loc la JARDIN by Q RESORT – Cort evenimente pentru nunti in aer liber. Atmosfera a fost incinsa de Armonia Grup. Totul a fost la superlativ, toata lumea s-a distrat si s-a bucurat pe deplin de unirea celor doi miri.

Fotograf nunta Jardin Events Sacele

Alegerea Jardin Events a fost cat se poate de inspirata. Cadrul natural, cortul frumos aranjat si de bun gust, precum si mancarea delicioasa a facut ca nunta Roxanei si a lui Vlad sa fie perfecta. Personalul care a deservit sala a fost amabil si atent. Este o locatie de nunta pe care o recomandam. Un mare plus este ca veti putea parca masina fara griji, daca veniti aici ca invitat la un eveniment, curtea fiind incapatoare.

Fotograf nunta la cort Brasov – Q Resort. Nunta Q Resort Sacele. Fotografii din ziua nuntii, petrcere de nunta desfasurata la cort.

Alege cu incredere fotograf nunta Brasov – Marius Pavel – pentru o zi de neuitat imortalizata in fotografii cu suflet.

Fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ce fotografii se realizeaza in ziua nuntii

În ziua nunții, se realizează o varietate de fotografii pentru a captura cele mai importante momente ale evenimentului și pentru a crea amintiri frumoase și de neuitat pentru cuplu și familia lor. Aceste fotografii pot include:

  1. Fotografii de pregătire – fotografii ale miresei și ale domnișoarelor de onoare care se pregătesc pentru ceremonie, și ale mirelui și ale cavalerilor de onoare în timpul pregătirii lor.
  2. Fotografii de cuplu – fotografii ale cuplului înainte sau după ceremonie, într-un decor special sau într-un loc cu o semnificație personală pentru ei.
  3. Fotografii de familie – fotografii cu membrii familiei și cu rudele apropiate ale cuplului.
  4. Fotografii de ceremonie – fotografii ale momentelor cheie din ceremonie, cum ar fi schimbul de jurăminte, schimbul de inele, sarutul la sfârșitul ceremoniei, etc.
  5. Fotografii de petrecere – fotografii de la petrecerea de nuntă, care includ dansul mirilor, dansurile părinților, buchetul de mireasă, tăierea tortului și alte momente cheie ale petrecerii.

Fiecare fotografie din această listă este importantă pentru a crea o poveste completă și emoționantă a nunții, care va fi apreciată și de cuplu, și de familie și prieteni pentru mulți ani înainte.