Trash the dress intr-un cadru natural

Trash the dress intr-un cadru natural cu Vlad si Roxana. Fotografiile au fost realizate la cateva zile de la nunta lor. Mirele si-a dorit un cadru frumos, de vis, cum numai in Romania se poate gasi. Am fost aproape de Cheile Gradistei la 2 dealuri si la 4 dealuri de Amfiteatrul Trasilvania. Zona este parca culeasa din basmele romanesti cu zane si zmei. Dealurile parca nu se mai terminsa fiind strajuite de semetul Masiv Bucegi si de sarpele pietrificat Piatra Craiului. Mirii au fost relaxati si s-au bucurat pe deplin de aceasta sedinta foto intr-o zona minunata. Au spus ca vor reveni aici cu siguranta cand se vor intoarce in tara. In continuare va lasam cu aceste fotografii cu mirii realizate aproape de apusul soarelui.

Trash the dress intr-un cadru natural

Foto cuplu cadru natural in zona Branului. Fotografii cu mirele si mireasa in Bran.

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.