Sedinta foto save the date

Sedinta foto save the date cu Andreea si Catalin cu doar cateva zile inaintea nuntii lor. In cadrul acestei sedinte foto am discutat toate detaliile din ziua nuntii. Fotograful este ultima persoana care ar trebui sa aibe surprize in ziua nuntii. Pentru a putea anticipa momentele, este nevoie sa cunosc toate micile amanunte, surprize si detalii. In acest fel pot caputra toate momentele importante din ziua nuntii.

Sedinta foto save the date

Viitorii miri si-au dorit sa realizam aceste fotografii de cuplu, spre Poiana Brasov. Aici nu este multa lume, asa ca au putut fi cat se poate de naturali unul cu celalalt. Fotografiile au fost realizate in jurul orelor 15, cand soarele a mai scazut din intensitate. Cei doi au fost calzi unul cu altul si s-au bucurat de aceste clipe de respiro dinaintea nuntii. Mai ales ca acum am stabilit si programul dinaintea nuntii lor din Codlea.

Sedinta foto cu viitori miri la Brasov. Fotografii de cuplu realizate inaintea nuntii, intr-un cadru natural.

Care este durata unei sedinte foto save the date?

60 de minute este durata unei sedinte foto de cuplu pe care o realizam inainte nuntii.

La ce ora se realizeaza sedinta foto?

In general seara, cand soarele scade in intensitate si lumina devine mai blanda. Ora de aur, care este cu 60 de mnute inainte de apus, este perioada cea mai buna din zi, pentru realizarea fotografiilor de cuplu.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.