Sedinta foto save the date

Sedinta foto save the date cu Andreea si Catalin cu doar cateva zile inaintea nuntii lor. In cadrul acestei sedinte foto am discutat toate detaliile din ziua nuntii. Fotograful este ultima persoana care ar trebui sa aibe surprize in ziua nuntii. Pentru a putea anticipa momentele, este nevoie sa cunosc toate micile amanunte, surprize si detalii. In acest fel pot caputra toate momentele importante din ziua nuntii.

Sedinta foto save the date

Viitorii miri si-au dorit sa realizam aceste fotografii de cuplu, spre Poiana Brasov. Aici nu este multa lume, asa ca au putut fi cat se poate de naturali unul cu celalalt. Fotografiile au fost realizate in jurul orelor 15, cand soarele a mai scazut din intensitate. Cei doi au fost calzi unul cu altul si s-au bucurat de aceste clipe de respiro dinaintea nuntii. Mai ales ca acum am stabilit si programul dinaintea nuntii lor din Codlea.

Sedinta foto cu viitori miri la Brasov. Fotografii de cuplu realizate inaintea nuntii, intr-un cadru natural.

Care este durata unei sedinte foto save the date?

60 de minute este durata unei sedinte foto de cuplu pe care o realizam inainte nuntii.

La ce ora se realizeaza sedinta foto?

In general seara, cand soarele scade in intensitate si lumina devine mai blanda. Ora de aur, care este cu 60 de mnute inainte de apus, este perioada cea mai buna din zi, pentru realizarea fotografiilor de cuplu.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.