Save the date cu viitorii miri

Save the date cu viitorii miri in Cristian, langa Brasov. Bogdan si Nicoleta au fost de acord cu recomandarea mea pentru realizarea sedintei foto save the date, intr-un cadru natural plin de lumina si viata. Desi cei doi isi faceau griji (ca de alftel ca majoritatea viitorilor miri) ca nu au mai fost la o sedinta foto, ca nu vor sti ce sa faca si cum sa se comporte. Totul a fost foarte bine, cei doi s-au destins repede fiind numai un zabet, unul catre celelalt. A fost usor sa realizam aceste imagini in cristian. Am avut si cateva oite in cadrul natural ales, asa ca totul a fost mai mult decat bine.

Save the date cu viitorii miri

Fotografiile au fost realizate dupa ora 19, cand soarelele incepea sa se mai domoleasca nitel. Ora de aur fiind ideala pentru fotografiile de cuplu. Imaginile de la save the date au fost livrate in mai putin de doua ore de la realizarea lor. In acest fel viitorii miri au putut sa se bucure repede si pe deplin de aceste fotografii de cuplu.

Fotografii de la sedinta foto save the date de la Cristian, de langa Brasov. Fotograf de cuplu in zona Bran, Zarnesti, Moieciu, Rasnov.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.