Save the date cu viitorii miri

Save the date cu viitorii miri in Cristian, langa Brasov. Bogdan si Nicoleta au fost de acord cu recomandarea mea pentru realizarea sedintei foto save the date, intr-un cadru natural plin de lumina si viata. Desi cei doi isi faceau griji (ca de alftel ca majoritatea viitorilor miri) ca nu au mai fost la o sedinta foto, ca nu vor sti ce sa faca si cum sa se comporte. Totul a fost foarte bine, cei doi s-au destins repede fiind numai un zabet, unul catre celelalt. A fost usor sa realizam aceste imagini in cristian. Am avut si cateva oite in cadrul natural ales, asa ca totul a fost mai mult decat bine.

Save the date cu viitorii miri

Fotografiile au fost realizate dupa ora 19, cand soarelele incepea sa se mai domoleasca nitel. Ora de aur fiind ideala pentru fotografiile de cuplu. Imaginile de la save the date au fost livrate in mai putin de doua ore de la realizarea lor. In acest fel viitorii miri au putut sa se bucure repede si pe deplin de aceste fotografii de cuplu.

Fotografii de la sedinta foto save the date de la Cristian, de langa Brasov. Fotograf de cuplu in zona Bran, Zarnesti, Moieciu, Rasnov.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.