Album de nunta din piele naturala de culoare mov

Album de nunta din piele naturala de culoare mov realizat la comanda dupa dorinta clientului. Setul de albume este format din 3 albume cu dimensiunile:

  • 30x30cm album foto inchis, 30×60 cm album foto deschis
  • 20×20 cm album foto inchis, 20×40 cm album foto deschis
  • 10x10cm album foto inchis, 10×20 cm album foto dechis

Hartia foto folosita este tip mat cristal, cu o buna saturatie. Coperta este realizat din piele naturala de vitel. Acesta a fost aleasa de miri din mostrarul de culori. Inscriptioarea copertei a fost facuta cu laserul.

Album de nunta din piele naturala de culoare mov

Mirii au fost cei care au ales fotografiil epentru albumele de nunta. Este important ca mirele si mireasa sa fie cei care fac aceasta alegere, nu fotograful. ALbumul de nunta este ceva cat se poate de personal. De aceea alegerea fotografiilor trebuie facuta de miri. Pentru ca ei sunt aceeia care stiu cel mai bine persoanele si atasamentele.

Album fotocarte din piele naturala de culoare mov, lila, realizat la comanda la Emotion Albums, dupa dorinta mirilor din Brasov. Album personalizat cu fotografiile din ziua nuntii cu mirii si invitati acestora.

Cauti fotograf care sa iti realizeze albumul de nunta sau de botez ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta realizarea albumului de nunta sau botez. Noi realizam toate colajele si designul albumelor, astfel incat fiecare sa fie unic in felul sau, pentru a reflecta intocmai dorinta voastra. Ne dorim sa fiti cat se poate de incantati de albumul vostru de nunta sua de botez!