Save the date in familie

Save the date in familie cu mami si tati si al lor copilas frumos. Au ales sa realizam aceste fotografii cu un an inainte, sa isi aminteasca de aceasta perioada frumoasa din viata lor. Ana-Maria si Rares sunt viitorii miri din 2021, ne cunoastem de ceva timp, eu fiind cel care am fotografiat si botezul micutului lor acum 2 ani. Este atat de frumos sa te revezi cu oamenii cu care ai colaborat dupa cativa ani. Sa vezi ca sunt bine si totul este mai mult decat frumos. De ceva timp doream sa realizam aceasta sedinta foto save the date in familie.

Am amanat de 3 ori pana am reusit sa ne intalnim, din cauza vremii nefavorabile.
Am ales o locatie frumoasa, putin cunoscuta, aproape de Schaeffler Romania si Manastirea Sfantul Efrem cel Nou. Aici domnina stejari seculari si o dumbrava, minunata as putea spune. Vremea a fost perfecta si apusul de soare ideal pentru fotografiile de familie.

Save the date in familie – fotografii inainte de nunta

A fost o placere sa ii fotografiez pe cei trei, asa ca realizarea imagini cu o familie frumoasa, a fost o reala bucurie.

Sedinta foto inainte de nunta tati, mami si bebe. Fotografii realizate toamna cu viitorii miri si copilasul lor.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.