Trash the dress in lanul de grau

Trash the dress in lanul de grau, la cateva luni de la nunta impreuna cu mirele si mreasa din Ploiesti. Desi au trecut 4 luni de la nunta lor din Ploiesti, Adriana si Florin, si-au dorit sa faca aceasta sedinta foto dupa nunta. Nu se vede ca mireasa este insarcinata in 5 luni, nu? Arata foarte bine Adriana, ne temeam ca nu cumva sa ve vada burita sau sa nu mai incapa in rochia de mireasa, insa totul a fost in regula. De acum inainte, miresuca noastra poate manac tot ce isi doreste ?
Au venit tocmai din Ploiesti pentru aceasta sedinta foto si nu au regretat. Fotografiile au fost realizate in apropierea Cristianului, intr-un lan de grau si la umbra racoroasa a padurii. Va invitam sa prviti fotografiile de la aceasta sedinta foto din lanul de grau.

Trash the dress in lanul de grau

Sedinta foto nunta Brasov. Fotogragii cu mirii in lanul de grau. Fotograf profesionist nunta Brasov.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.