Trash the dress la Castelul Peles

Trash the dress la Castelul Peles cu Raluca si Marian, la o luna de la ziua nuntii lor din Brasov.
Doi tineri frumosi, plini de viata, de vise si de multa iubire unul fata de celalalt. Dupa o luna de miere in eternul imperiu roman, s-au intors pe meleagurile natale pentru a face sedinta foto dupa ziua nuntii. Mai jos aveti cateva fotografii de la Trash the dress de la Castelul Peles.

Le-am propus mai multe locatii, insa ei au ales o locatie cunoscuta si deosebit de frumoasa, Castelul Peles. Trebuie sa recunosc ca a fost o adevarata provocare sa realizez aceasta sedinta foto trash the dress la Peles. Nu numai pentru faptul ca aici am realizat multe sedinte foto cu mirii si imi doream ca tot timpul sa fie diferite si unice, dar si pentru faptul ca era o zi frumoasa de duminica. Nu orice duminica, duminica alegerilor prezidentiale.

Trash the dress la Castelul Peles.

Drumul a fost destul de lung, ca si timp am facut mai bine de 2 ore pana la Sinaia din Brasov. Toata curtea castelului era plina cu oameni care pe langa faptul ca doreau sa viziteze castelul, au primit si un bonus, fotografii cu mirele si mireasa.

Cei doi miri au fost relaxati si calzi cu cei din jur, acceptand cu drag sa li se faca fotografii. Asa ca totul a decurs cat se poate de natural si simplu, dupa cum veti vedea si in fotografiile cu mirii de la Castelul Peles de mai jos.

Trash the dress la Castelul Peles. Sedinta foto cu mirele si mireasa la Sinaia. Fotografii miri in curtea Pelesului, la poalele Bucegilor.

Fotografii trash the dress asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.