Trash the dress vintage

Oana si Marius si-au dorit o sedinta foto trash the dress vintage, la Castelul Peles din Sinaia. „Mireasa” s-a trezit dis de dimineata sa mearga la coafor, cum nu a fost nici in ziua nuntii, la ora 7. Oana a fost tare incantata de machiaj si coafura, incadrandu-se in stilul pe care si l-au dorit pentru aceste fotografii tip trash the dress.

Desi cu o zi inainte a plouat torential, cei doi si-au pastrat speranta ca vremea va fi prielnica, dat fiind ca in 2 zile vor pleca inapoi in Marea Britanie. A fost nitel frig, insa asta nu i-a impedicat sa fie zambitori si relaxati in timpul sedintei foto. Pentru asta ii felicit! ? Va invitam cu drag sa priviti fotografiile de la Sinaia.

Fotografii dupa nunta – trash the dress vintage

  • Tip fotografii: trash the dress, foto dupa nunta
  • Locatie fotografii: Castelul Peles, Sinaia
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: 13

Trash the dress vintage la Castelul Peles din Sinaia. Sedinta foto nunta. Fotografii realizate cu mirii in luna lui martie la Peles.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.