Fotograf de botez Brasov

Acasa » Fotografii botez » Fotograf de botez Brasov


Fotografi de botez din Brasov din ziua increstinarii micutului Vladimir Stefan.
A fost o zi frumoasa de inceput de primavara, ziua botezului lui Vladi. Parintii au ales ca locul unde va fi increstinat pruncul lor sa fie o biserica incarcata de istorie, care a tinut tot timpul flacara ortodoxiei aprinsa. Biserica cu hramul Sfantului Nicolae din Rasnov, a fost ridicata in anul 1384, fiind prima ctitorie a Basarabilor din Transilvania. Totusi nu oricum lucreaza Dumnezeu si nimic nu este intamplator. Sfantul Nicolae fiind mijlocitor intre parinti si Dumnezeu. Prima data Dumnezeu le-a daruit parintilor pe Vladimir Stefan, pentru ca mai apoi parintii prin intermediul nasilor sa il daruiasca inapoi lui Dumnezeu. In fotografiile de botez, am incercat sa surprind grija mamei si bucuria si multumirea tatalui. Care tot timpul il acoperau cu iubirea lor. Este un copil dorit, iubit si mult asteptat de toata lumea.
Mai jos veti putea vedea fotografii de la biserica si de la petrecerea de botez de la Restaurantul Transilvania din Zarnesti. Precum si fotografii doar cu micutul Vladi intr-o paturica pufoasa.

Fotograf de botez Brasov

Fotograf de botez Brasov pentru ca ziua ta sa fie perfecta!

Fotograf de botez Brasov. Servicii de fotografie si filmare botez Brasov. Fotografii din ziua botezului micutului Vladimir Stefan.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de botez Brasov – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Trash the dress cu mirii la numai trei zile de la ziua nuntii. Mirii nostrii, si-au dorit mult sa prinda o vreme buna pentru aceasta … Vezi mai mult

Bine ati venit! Aici puteti vedea cele mai frumoase fotografii de la nunta mirilor Nicoleta si Florin din Brasov. Veti putea vedea mai jos fotografii … Vezi mai mult

Fotograf botez Sergiana din cea mai insemnata zi pentru micuta Miana Jolie. Un copil activ, bland si vesel. A fost toata plina de zambet.
Prima parte … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/52 voturi