Fotograf de botez Brasov

Fotografi de botez din Brasov din ziua increstinarii micutului Vladimir Stefan.
A fost o zi frumoasa de inceput de primavara, ziua botezului lui Vladi. Parintii au ales ca locul unde va fi increstinat pruncul lor sa fie o biserica incarcata de istorie, care a tinut tot timpul flacara ortodoxiei aprinsa. Biserica cu hramul Sfantului Nicolae din Rasnov, a fost ridicata in anul 1384, fiind prima ctitorie a Basarabilor din Transilvania. Totusi nu oricum lucreaza Dumnezeu si nimic nu este intamplator. Sfantul Nicolae fiind mijlocitor intre parinti si Dumnezeu.

Prima data Dumnezeu le-a daruit parintilor pe Vladimir Stefan, pentru ca mai apoi parintii prin intermediul nasilor sa il daruiasca inapoi lui Dumnezeu. In fotografiile de botez, am incercat sa surprind grija mamei si bucuria si multumirea tatalui. Care tot timpul il acoperau cu iubirea lor. Este un copil dorit, iubit si mult asteptat de toata lumea.
Mai jos veti putea vedea fotografii de la biserica si de la petrecerea de botez de la Restaurantul Transilvania din Zarnesti. Precum si fotografii doar cu micutul Vladi intr-o paturica pufoasa.

Fotograf de botez Brasov

Fotograf de botez Brasov. Servicii de fotografie si filmare botez Brasov. Fotografii din ziua botezului micutului Vladimir Stefan.

Fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov

Daca sunteti in cautarea fotograf botez Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de foto nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.