Fotografie de botez

Fotografie de botez cu Edan, ai sai parinti si nasi din ziua botezului. La mai bine de 2 ani de la nunta lor, Cristina si Elod sarbatoresc cel mai frumos eveniment din viata lor. Edan, este o minune de copil. Este zambitor, jucaus si plin de viata, iar inconjurat de iubirea parintilor si a nasilor, cu siguranta va creste frumos, spre a tuturor bucurie.


Micutul Edan a fost increstinat in numele lui Hristos Iisus in biserica catolica de pe str. Muresenilor. Ceremonia botezului a fost incarcata de emotie pentru toata lumea, dar mai ales pentru bunici. In fotografiile alese din ziua botezului, veti putea vedea cadre din biserica si de la petrecerea de la sala. Petrecerea botezului s-a desfasurat la Hotel Belfort pe pe Str. Dobrogeanu Gherea. De le petrecere nu au lipsit ursitoarele, care i-au dorit numai de bine micutului increstinat.
Dragilor, va dorim sa va bucurati deplin de micutul vostru, sa va aduca bucurii, impliniri si cat mai dese zambete pe chip.

Fotografie de botez

Fotografie de botez catolic in Brasov. Fotografiile din ziua botezului micutului Edan din Brasov. Foto video botez Brasov.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.