Fotograf botez catolic Brasov

Fotograf botez catolic Brasov in cea mai importanta zi pentru micutul Andrei, ziua increstinarii sale. Fotografiile din ziua botezului le-am realizat acasa cu Andrei, parintii, nasii si buncii. Micutul nostru a fost receptiv, atent si tare cuminte. In timpul sedintei foto de botez de mai bine de o ora, Andrei a scancit de cateva ori, insa fara sa planga. Toata lumea ce a participat la increstinarea lui Andrei a fost tare bucuroasa si au profitat din plin de aceasta reuniune de familie.

Am surprins mai jos cele mai emotionate fotografii cu Andrei si parintii sai din ziua increstinarii sale din Brasov.

Fotograf botez catolic Brasov

Ceremonia Tainei Sfantului Botez s-a desfasurat la Biserica romano-catolică Sf. Petru și Paul din Brașov de pe strada Muresenilor din centru istoric al orasului. Este singurul monument istoric din Brasov care a fost construit in totalitate in stilul baroc din Brasov. O biserica impresionanta prin marime si splendoare. In interiorul bisericii si la ceremonia botezului s-au respectat normele de distantare sociala si de preventie coronavirus COVID-19.

Fotograf botez catolic Brasov. Foto ziua botezului rit catolic in Brasov. Fotografii realizate acasa si la Taina Sfantului Botez. Botezul este un prilej minunat de intalnire si de socializare, mai ales in aceste timpuri de criza in plina pandemie de coronavirus. Parca acum pretuim mai mult si mai intens clipele cand suntem alaturi de cei dragi. Insa totodata este imperios necesar ca sa respectam toate masurile recomandate de Ministerul Sanatatii pentru protectia noastra si a celorlalti dragi noua, sa trecem cu bine pe aceasta perioada de incercari.

Fotografii de botez asemanatoare:

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.